Life

Câți ani de închisoare riscă Alex Bodi dacă va fi găsit vinovat de proxenetism

11.11.2020 | 17:40
Cati ani de inchisoare risca Alex Bodi daca va fi gasit vinovat de proxenetism
ADVERTISEMENT

În această dimineață, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost săltat de mascați, după ce ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism. Iată câți ani de înschisoare riscă afaceristul.

Alex Bodi a fost săltat de la domiciliu, unde se afla în compania iubitei sale actuale, rusoaica Daria, cea pe care a adus-o în țară la scurt timp de la despărțirea de Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Locuința de lux și obiectele de valoare ale omului de afaceri a fost percheziționate, iar, mai apoi, Alex Bodi a fost dus la audieri la sediul DIICOT din Craiova.

Câți ani de închisoare riscă Alex Bodi dacă va fi găsit vinovat de proxenetism

Alex Bodi a fost ridicat în această dimineață de mascați, după ce s-a descoperit ar fi implicat într-o rețea de proxenetism. Vila scumpă a fostului iubit al Biancăi Drăgușanu și mașinile de lux din curte au fost percheziționate, fiind dus la sediul DIICOT pentru audieri.

ADVERTISEMENT

Afaceristul se afla în compania partenerei sale, Daria Radionova, despre care s-a zvonit că i-a fost amantă pentru un an, timp în care Alex Bodi avea o relație cu Bianca Drăgușanu.

Pentru acuzațiile care i se aduc și pentru care este anchetat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, potrivit Codului Penal, pedeapsa pe care Alex Bodi s-ar putea să o primească este:

ADVERTISEMENT

,,(1) Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Proxenetismul (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Alex Bodi s-a mai confruntat în trecut cu o situație similară. Omul de afaceri a apărut într-un dosar de proxenetism din Dej.

ADVERTISEMENT