Life

Câți ani împlinește Iuliana Tudor și ce planuri are pentru ziua ei: „E un moment de relaxare și de concluzii”

Iuliana Tudor își sărbătorește ziua de naștere, pe 16 iunie, prin muncă, dar și alături de cei dragi, atât cât îi va permite timpul. Vedeta TVR a vorbit despre planurile sale.
15.06.2022 | 16:33
Cati ani implineste Iuliana Tudor si ce planuri are pentru ziua ei E un moment de relaxare si de concluzii
Iuliana Tudor, prezentatoare de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „O vedetă populară” de la TVR a spus cum va petrece anul acesta de ziua ei.

Iuliana Tudor împlinește 45 de ani pe 16 iunie

Realizatoarea de televiziune face 45 de ani pe 16 iunie, prilej cu care orice om ar trebui să se distreze în mod normal. Doar că, pentru Iuliana munca este cea mai importantă chiar și dacă e ziua ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta TVR și-a împărțit ziua pe mai multe zile, astfel încât să aibă timp pentru toți cei apropiații cu care nu se poate vedea în același timp.

Pe 16 iunie va participa la un festival de muzică populară important, iar în ajunul împlinirii a 45 de veri petrece cu prietenii. Cu familia a obișnuit să se distreze în weekend, an de an, doar că de data asta fiul ei va lipsi cu un motiv bine întemeiat. Tudor participă la Campionatul Național de Scrimă, așa că toate emoțiile sunt îndreptate de prezentatoare către feciorul ei, punându-se în plan secund pe ea.

ADVERTISEMENT

„Obișnuiesc să iese în fiecare an alături de colegii mei. E un moment de relaxare și de concluzii, de ce nu?

Am ales să fiu de ziua mea pe scenă din mai multe motive. Merg alături de prieteni. Sunt oameni cu care colaborez de foarte mult timp de la TVR.

ADVERTISEMENT

În familie merg de fiecare dată în weekend. Tudor, de ziua mea, e la Campionatul Național de Scrimă. Sper să fie bine. Îi spun succes, chiar dacă nu o să fim împreună”, a mărturisit Iuliana Tudor la Prima TV.

„Construcția unui copil este despre părinții lui”

Prezentatoarea a vorbit și despre relația cu soțul ei, dar și ce planuri de vacanță și-a făcut pentru vara aceasta.

ADVERTISEMENT

„Eu și soțul ne gândim, de fapt, prin Tudor, la cât timp a trecut, ce copil minunat avem. Construcția unui copil este despre părinții lui. În Tudor regăsesc foarte mult ce mi-am dorit să las în el”, a completat Iuliana.

„Dacă ar fi după fiul meu ne-am oprit în mai la Disney și am sta acolo până în septembrie. Anul ăsta mergem în Grecia o săptămână. Ne place și Delta. Deja e un ritual să mergem acolo. Vom mai rupe câteva weekend-uri în țară”, a mai spus vedeta Televiziunii Naționale.

 

ADVERTISEMENT
Tags: