Life

Câți bani a ajuns să câștige Irinel Columbeanu din vânzarea cărților sale. Fostul milionar e dezamăgit

Irinel Columbeanu s-a apucat să scrie cărți, însă rezultatul nu a fost tocmai cel la care se aștepta fostul milionar. Drept dovadă, sumele pe care acesta a ajuns să le încaseze.
20.10.2022 | 16:17
Cati bani a ajuns sa castige Irinel Columbeanu din vanzarea cartilor sale Fostul milionar e dezamagit
Irinel Columbeanu a lansat trei volume de cărți până acum. Sursă foto: evz.ro
ADVERTISEMENT

Viața lui Irinel Columbenau a fost una cât se poate de complicată în ultimii ani de zile. După ce s-a despărțit  de fosta sa soție, Monica Gabor, au apărut și problemele financiare.

Irinel Columbeanu trăiește ca un om de rând

Irinel Columbeanu a rămas fără bani, iar cea mai mare lovitură a primit-o în urmă cu doi ani de zile. La finele lunii octombrie, vila sa din Izvorani a luat foc, iar fostul mare afacerist a fost nevoit să locuiască în chirie.

ADVERTISEMENT

Deși era obișnuit cu luxul, Irinel Columbeanu a ajuns în situația în care a fost nevoit să trăiască ca un om de rând. Pentru a face bani însă, acesta a decis să se apuce de scris.

În perioada în care era tânăr a fost dorit de foarte multe femei. De asemenea, a avut și relații cu nume mari din showbiz-ul românesc, iar toate aceste detalii se regăsesc în cărțile pe care fostul milionar le-a lansat anul trecut.

ADVERTISEMENT

Deși se aștepta ca publicul să audă ce are de spus și de asemenea să fie interesat de viața acestuia, iată că Irinel Columbeanu nu a primit ceea ce și-a dorit.

Cât a ajuns să câștige Irinel Columbeanu din cărțile lansate

Detaliile intime și poveștile din cele trei volume lansate de Irinel Columbeanu nu i-au adus deloc sume frumușele în conturi fostului afacerist.

ADVERTISEMENT

Recent, Irinel Columbeanu a vorbit despre veniturile încasate de pe urma cărților sale. Fostul milionar nu a spus suma exactă, însă a precizat că este vorba despre ”ceva infim”.

”Am primit ceva infim. O sumă mediocră”, a dezvăluit fostul soț al Monicăi Gabor, pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebat de sursa citată cum se descurcă pe plan financiar și dacă nu îi este greu, având în vedere că nu a câștigat atât de mult cât și-a dorit, Irinel Columbeanu a dat un răspuns cât se poate de scurt. ”Nu. Mă descurc”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT