Fotbal intern

Câți bani a băgat Gică Hagi la Viitorul? Anunțul “Regelui”

21.10.2020 | 19:00
Cati bani a bagat Gica Hagi la Viitorul Anuntul Regelui
ADVERTISEMENT

Succesul echipei lui Hagi a fost unul care a surprins lumea fotbalului românesc. Câți bani a băgat Gică Hagi la Viitorul a rămas, însă, un mister.

Campioni ai României în 2017, cei de la Viitorul au impresionat prin faptul că au atins apogeul performanței în România la doar șapte ani de la înființarea clubului.

ADVERTISEMENT

Bazat pe resursele umane provenite din propria academie, clubul lui Gică Hagi a avut, însă, nevoie și de investiții importante pentru a atinge acest nivel.

Câți bani a băgat Gică Hagi la Viitorul: „90% din ce am câștigat”

Fostul mare fotbalist și actualul patron al celor de la FC Viitorul Constanța a fost și antrenorul echipei în cea mai bună perioadă a clubului. Nu doar de prima echipă s-a ocupat „Regele”, ci și de grupele de copii și juniori ale formației din Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a investit în infrastructură, în personal și a încercat să aducă și cei mai buni jucători tineri din România pentru a-i forma și a le oferi șansa unei cariere de succes. Deși a încasat sume bune din vânzarea de fotbaliști, Hagi a dezvăluit că a investit sume importante în clubul său.

„90 la suta din banii câștigați din fotbal i-am bagat în acest club. Pentru că fotbalul mi-a dat tot. Pentru mine, e munca nu banul. Mie îmi place să muncesc și să produc. Sunt cine sunt datorită fotbalului. Din placere s-a transformat în iubire, iar acum e pasiunea mea să ajut acești tineri să ajungă mari”, a spus fostul mijlocaș la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Hagi se simte persecutat: „E multă ură”

Patronul de la FC Viitorul nu a ezitat să iasă de multe ori și să critice deciziile conducerii FRF, dar și măsurile tactice propuse de Mirel Rădoi. Hagi crede, însă, că vorbele sale au fost interpretate greșit și susține că nu vrea decât binele fotbalului românesc.

De asemenea, fostul antrenor al clubului dobrogean susține că există ură față de opiniile componenților Generației de Aur care vorbesc despre modul în care sunt gestionate lucrurile în fotbalul din România.

ADVERTISEMENT

„Tot ce spun în România se scoate din context. Se aruncă cu piertre. Nu e problemă, eu le duc. Când ești mare, le suporți. Știu că Hagi e nume mare. Eu nu am spus că nu e proiect serios. Nu se pune așa problema. Eu am spus doar că trebuie să facem o echipă mai puternică decât a noastră (n.r. Generația de Aur).

Cât voi trăi, vreau să văd o echipă mai bună decât a noastră. Sa ies în stradă! Cum am văzut, niște copii ne-au scos în stradă după ce au făcut în Italia. Ne-am dus după ei. Noi suntem lângă ei, suntem în tribună, dar mi se scoate din context doar ca să se spună că noi ne dorim nu știu ce, că atacăm.

Noi am lucrat pentru națională și pentru România. Nu cerem mult. Dar o să fie imposibil, pentru că e multă ura, nu invidie. Ură față de opiniile noastre. Pentru că suntem abilitați. Am jucat și ne pricepem. Dacă nu aș fi implicat și m-aș duce în vacanță cum mulți fac și nu fac nimic pentru fotbal…”, a conchis „Regele”.

ADVERTISEMENT