Life

Câți bani a câștigat Andreea Marin la TVR: “Salariul era mic, cu jumătate de normă”. Cine a ajutat-o să se îmbogățească

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare, primii ani pe sticlă fiind unii grei pentru frumoasa brunetă.
29.10.2021 | 12:45
Cati bani a castigat Andreea Marin la TVR Salariul era mic cu jumatate de norma Cine a ajutato sa se imbogateasca
Câți bani a câștigat Andreea Marin la TVR: "Salariul era mic, cu jumătate de normă". Cine a ajutat-o să se îmbogățească. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit recent câți bani câștiga în perioada în care era la cârma emisiunii „Surprize, surprize”, de la TVR, unde a stat o perioadă foarte lungă de timp.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică nu avea un salariu prea mare, asta și pentru că lucra cu jumătate de normă. Vedeta abia se întreținea în perioada studenției.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin susține că a reușit să câștige mai bine abia după ce a primit un pont din partea regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov. Așa a ajuns să-și facă o firmă și peste ani să lucreze în lumea publicității.

Andreea Marin, adevărul despre salariul de la TVR. Câți bani câștiga

„La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit «Lady în Yellow», crezând că e o strategie de imagine, de fapt.

ADVERTISEMENT

Apoi, la Surprize, aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări.

Dar Lazarov mi-a spus: «Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici, dar te voi învăta cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți». 

ADVERTISEMENT

Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional.

Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America pentru a învăța mai mult și lucrurile au crescut în timp. M-am dezvoltat”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, despre proiectele din prezent

În momentul de față, celebra moderatoare are un loc special unde pune la cale filmări și ședințe foto profesionale. În plus, a revenit pe sticlă după ani de pauză.

Vedeta prezintă emisiunea „Nu există nu se poate”, la TVR 2, face foarte multe reclame și ajută companiile de tot felul să crească.

De asemenea, Andreea Marin este ambasador UNICEF, acolo unde în ultima perioadă a avut grijă de cei infectați cu noul tip de coronavirus. Bruneta a ajutat la strângerea de medicamente sau alte produse.

ADVERTISEMENT