Sporturi

Câți bani a câștigat Bianca Andreescu după victoria cu Angelique Kerber de la Miami Open 2019

24.03.2019 | 11:30
Cati bani a castigat Bianca Andreescu dupa victoria cu Angelique Kerber de la Miami Open 2019

Câți bani a câștigat Bianca Andreescu după victoria cu Angelique Kerber de la Miami. Bianca Andreescu, locul 24 WTA, a reușit să o învingă pentru a doua oară în doar șase zile pe Angelique Kerber (4 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-1, și s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Câţi bani a încasat Bianca Andreescu după meciul cu Angelique Kerber

Andreescu s-a impus în trei seturi în faţa adversarei ei din Germani, la capătul unui meci care a durat două ore şi zece minute de joc. În setul al doilea, Bianca Andreescu a condus cu 4-1, însă sportiva germană a revenit spectaculos şi a trimis meciul în decisiv, impunându-se cu 6-4. Apoi, setul trei a fost câştigat lejer de Andreescu, care a declarat că şi-a păstrat energia pentru un asemenea scenariu.

Astfel, pentru victoria obținută în fața nemţoaicei Angelique Kerber, jucătoarea de tenis în vârstă de 18 ani va primi de la organizatori  91.201 de dolari și 120 de puncte WTA. De partea cealaltă, Angelique Kerber o să fie răsplătită pentru meciul din turul al treilea al turneului Miami Open 2019 cu 48.775 de dolari și 65 de puncte WTA. “Nu a fost uşor. Ştiu că am avut 4-1 în setul doi, am încercat să uit de asta şi mi-am încercat şansa în al treilea”, a declarat Andreescu, potrivit WTA.

Bianca Andreescu o va întâlni pe Anett Kontaveit în optimile de finală de la Miami Open 2019

În faza următoare, Bianca Andreescu o va întâlni pe estona Anett Kontaveit, numărul 19 mondial. Jucătoarea de tenis din Canada este încrezătoare şi este de părere că poate să continue să câştige meciuri pe bandă rulantă şi în Florida. “Cred că în acest moment și eu sunt extrem de încrezătoare în jocul meu și cred că pot să avansez mult în acest turneu tocmai datorită jocului meu. Cred în mine, cred în ceea ce pot să fac. Sunt obosită, dar sper să am timp să mă recuperez și să intru pe teren în cea mai bună formă”, a declarat Bianca Andreescu după victoria cu Kerber.