Life

Câți bani a câștigat Gabriela Firea la nunta cu Florentin Pandele? Să te tot căsătorești așa

Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au căsătorit acum 11 ani, moment marcat, la acea vreme, cu o petrecere fabuloasă la care au luat parte zeci de personalități ale lumii politice, iar nași au fost Gigi Becali și soția lui, Luminița.
11.09.2021 | 12:06
Cati bani a castigat Gabriela Firea la nunta cu Florentin Pandele Sa te tot casatoresti asa
Gabriela Firea și Florentin Pandele au castigat enorm la nunta Sursa foto: haihuiin2
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea și Florentin Pandele au decis să se căsătorească după o poveste de dragoste de maximă intensitate, cei doi fiind, amândoi, la a doua încercare în plan sentimental.

Graba cu care Gabriela Firea, pe atunci în vârstă de 38 de ani, şi Florentin Pandele, cu 11 ani mai vârstnic, s-au căsătorit i-a luat prin surprindere chiar şi pe apropiaţii cuplului, cu atât mai mult cu cât, recunoștea fostul primar al Capitalei, pe atunci jurnalist, se cunoscuseră în urmă cu doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea și Florentin Pandele au făcut o nuntă ca în povești

Acum 11 ani, la doar opt luni după ce Gabriela Firea devenise văduvă după primul ei soț, Răsvan Firea, decedat din cauza unui atac vascular cerebral, s-a recăsătorit cu primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele.

La acea vreme, la petrecerea de nuntă pusă la cale de Gabriela Firea și de Florentin Pandele au luat parte zeci de personalități din lumea politică, invitații la nuntă fiind cu sutele, iar nașii cuplului, Gigi și Luminița Becali, au asigurat și momente de show.

ADVERTISEMENT

Dar, conform Libertatea, ceea ce a fost de remarcat la nunta dintre Gabriela Firea și Florentin Pandele a fost felul în care s-a desfășurat petrecerea, fostul primar al Capitalei impresionând cu rochia purtată și uimind asistența cu caleașca care semăna cu cea a Cenușăresei.

De altfel, scria presa la acea vreme, doar voalul de nuntă al Gabrielei Firea a costat 2.000 de euro, fiind de dimensiuni impresionante, la fel ca și trena rochiei în care a dansat valsul miresei.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea și Florentin Pandele au strâns o sumă uriașă, la nuntă

Conform sursei citate, la acea vreme, Gabriela Firea și Florentin Pandele și au reușit să strângă o sumă uriașă drept cadou de nuntă de la invitații lor, cu toții fiind încântați de petrecerea care a durat până la răsărit.

Mai exact, Florentin Pandele dezvăluia, la acea vreme, că el și Gabriela Firea au fost înzestrați de invitații lor cu 380.000 de euro, cele câteva sute de invitați dovedind că nu au fost deloc strânși la pungă când a fost vorba de dar.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe 12 septembrie 2010, atunci când s-au căsătorit, nașul Gigi Becali a fost cel care a avut grijă să le plătească toate cheltuielile nunții, generozitatea latifundiarului din Pipera, localitate care aparține de Voluntari, manifestându-se și cu un dar generos în bani, la petrecere.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au copii împreună

Gabriela Firea are un prim copil din relația de 17 ani cu Răsvan Firea, iar după căsătoria cu Florentin Pandele a mai născut doi copii, pe David Petru și pe Zian.

Florentin Pandele are și el doi copii din relația cu Adela, cea de care divorțase în anul 2006, băieții primarului din Voluntari fiind, acum, abili oameni de afaceri în domeniul imobiliar și, la un moment dat, își deschiseseră un centru de fitness și Spa în orașul condus, de ani buni deja, de tată lor.

ADVERTISEMENT