Life

Câți bani a câștigat Mari Fica la Survivor România 2022, în aproape două luni. Suma este neașteptată

Câți bani a câștigat Mari Fica la Survivor România 2022, în aproape două luni de competiție? Fosta concurentă din echipa Faimoșilor pleacă acasă cu o sumă destul de mică.
04.05.2022 | 23:53
Cati bani a castigat Mari Fica la Survivor Romania 2022 in aproape doua luni Suma este neasteptata
Câți bani a câștigat Mari Fica la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mari Fica (28 de ani) a rezistat la Survivor România 2022 timp de două luni, însă puțini știu câți bani a câștigat atleta în acest timp. Tânăra a fost eliminată din competiție în ediția difuzată marți, 3 mai, fiind concurenta care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului.

Câți bani a câștigat Mari Fica la Survivor România 2022

Sportiva a petrecut opt săptămâni în Republica Dominicană, acolo unde a venit pentru a-i ajuta pe concurenții din fosta echipă a Faimoșilor. Mari Fica a făcut apoi parte din echipa Tigrilor, însă a fost eliminată prin votul publicului. A fost nominalizată împreună cu TJ Miles și Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

Faptul că este campioană la atletism a ajutat-o foarte mult și la Survivor România, acolo unde și-a demonstrat abilitățile sportive.

Cele două luni petrecute departe de casă, în jungla din Republica Dominicană, i-au adus o sumă de bani destul de mică sportivei, comparativ cu remunerația altor Faimoși. Potrivit cancan.ro, Mari Fica ar fi plecat acasă cu 8.000 de euro în urma participării la reality show-ul difuzat la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Numele cunoscute din showbiz au primit mai mulți bani pentru participarea la Survivor. Printre acestea se numără CRBL, Cătălin Zmărăndescu sau Emil Rengle, care au fost mai bine plătiți.

Mari Fica a obținut 140 de medalii de-a lungul carierei sale sportive. A absolvit Facultatea de Kinetoterapie, iar în prezent este kinetoterapeut. A practicat gimnastica încă de la 5 ani, iar la 11 ani s-a apucat de atletism.

ADVERTISEMENT

Mari Fica, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

Tânăra sportivă este recunoscătoare pentru experiența trăită și le-a mulțumit colegilor ei, cu care va păstra legătura după finalul sezonului trei.

“Știam că o să vină și momentul acesta. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Sunt mult mai puternică decât am venit, chiar am evoluat.

ADVERTISEMENT

Am învățat lecții de la fiecare în parte, lecții multe și frumoase. Mulțumesc pentru tot!”, a transmis Mariana Fica după ce Daniel Pavel a anunțat că ea este cea eliminată.

Eliminarea sportivei a fost neașteptată de mai mulți telespectatori ai reality show-ului. Mulți sunt convinși că totul a fost regizat și că Mari Fica ar fi avut, în realitate, mai multe voturi.

Unii sunt de părere că blondina trăgea echipa în jos. Pe de altă parte, sunt și persoane care cred că voturile au fost manipulate astfel încât să se echilibreze balanța între cele două echipe.

ADVERTISEMENT