Suma impresionantă obţinută de Simona Halep în SUA

Irina Aldea   
in Stiri sportive
31/03/2018, 14:15
Suma impresionantă obţinută de Simona Halep în SUA

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

După participarea la cele doua turnee de peste Ocean, Simona s-a ales cu un cec în valoare de 375.135 de dolari. Din această sumă, 327.965 de dolari reprezintă recompensa pentru atingerea semifinalelor turneului de la Indian Wells, în timp ce 47.170 de dolari e cecul primit pentru prezenţa în turul al treilea al turneului de la Miami.

La Indian Wells, Simona a fost învinsă în semifinale de Naomi Osaka, iar la Miami a pierdut în faţa polonezei Agnieszka Radwanska în trei seturi. 22.913.208 a câştigat până acum exclusiv din tenis Simona Halep. Pentru reprezentanta noastră urmează acum o pauză de câteva săptămâni, timp în care se va pregăti exclusiv pentru sezonul de zgură în care are de apărat o mulţime de puncte datorită parcursului incredibil avut anul trecut pe suprafaţa ei preferată.

Ce urmează pentru Simona Halep

Prima competiţie oficială în care Simona îşi va face apariţia în perioada următoare va fi turneul din Stuttgart (23-29 aprilie), dar înainte, confruntarea cu Elveţia din Fed Cup. Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj.

Închide ×