Simona Halep

Câți bani a câștigat Simona Halep la turneul de la WTA Wuhan 2019. Premiul pentru câştigarea competiţiei este de 520.000 de dolari

24.09.2019 | 08:07
Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la WTA Wuhan 2019 Premiul pentru castigarea competitiei este de 520000 de dolari

Simona Halep s-a calificat mai departe la Wuhan, după ce a eliminat-o pe Barbora Strycova în turul 2 al turneului din China, scor 6-3, 6-2, şi şi-a asigurat un cec de 29.695 de dolari. Românca speră să câștige ultimul turneu de categoria Premier 5 din acest an și să facă uitată eliminarea din turul 2 de la US Open, în fața americancei Taylor Townsend. Competiția de la Wuhan este dotată cu premii în valoare de 2.828.000 de dolari.

Câți bani a câștigat Simona Halep la turneul de la Wuhan

Simpla prezență în cele mai bune 64 de jucătoare ale turneului îi garanta Simonei Halep un cec de 15.240 de dolari. O prezență în finala de la Wuhan i-ar putea aduce Simonei 260.310 de dolari, iar dacă va fi încoronată cu titlul de campioană la turneul din China, „Simo” va câștiga 520.615 de dolari. În cazul în care campioana de la Wimbledon va ajunge până în sferturile competiției va primi 59.960 de dolari, iar în cazul în care va ajunge în semifinale, va fi premiată cu 130.030 de dolari.

Între timp, românca a scăpat de 5 adversare periculoase precum: Angelique Kerber, Madison Keys, Donna Vekic, Caroline Wozniacki și Anastasija Sevastova, care au fost eliminate încă din primul tur al competiției din China.

Simona Halep s-a fotografiat alături de mascotele oficiale de la Wuhan. Sursă foto: hepta.ro
Simona Halep s-a fotografiat alături de mascotele oficiale de la Wuhan. Sursă foto: hepta.ro

Halep a participat la turneul din China, deși a simțit dureri la gleznă

Chiar înainte de a pleca în China, Simona Halep a vorbit despre durerile de la gleznă, dar și-a asigurat fanii că nu vor fi probleme: Mă simt bine acum, sunt încrezătoare, sper să-mi meargă bine la Wuhan. E un pic diferit în China, aerul e diferit, sunt diferențe mari la mâncare, cultura, aproape tot. Încerc să mă adaptez, dar nu va fi ușor. Fizic sunt 100%. Am avut probleme la tendonul lui Achile, am început recuperea și mă simt foarte bine. Darren Cahill nu va fi cu mine în China, el va reveni în staff-ul mei la începutul lui 2020.

„Am avut niște probleme la gleznă și tendonul lui Achile. Acum mă simt bine, am făcut recuperare, m-am antrenat în ultima săptămână și mă simt bine”, a încheiat campioana de la Wimbledon.

  • 19 trofee WTA a câștigat Simona Halep în carieră