Sporturi

Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în optimile de finală la Indian Wells 2019

10.03.2019 | 21:57
Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in optimile de finala la Indian Wells 2019

Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în optimi la Indian Wells 2019. Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în optimile de finală după o nouă victorie bună obţinută la turneu de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Câţi bani a încasat Simona Halep după victoria cu Kozlova

După ce a învins-o în turul doi pe Barbora Strycova, Simona a trecut în minimul de seturi şi de adversara ei din turul al treilea, Kateryna Kozlova, locul 114 WTA, scor 7-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 48 de minute de joc. În continuare, în optimile de finală, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea meciului care se va disputa între Jelena Ostapenko şi Marketa Vondrousova.

Pentru victoria obţinută în faţa ucrainencei Kateryna Kozlova, Simona Halep va primi la Indian Wells 91,205 de dolari şi 120 de puncte WTA. Dacă va ajunge în sferturile de finală, jucătoarea de tenis din Constanţa va primi 182.000 de dolari, iar dacă va ajunge până în semifinale o să fie răsplătită cu 354 de mii de dolari. Finalista primeşte la Indian Wells 686.000 de dolari, iar dacă se impune, ea va încasa 1.354.010 de dolari.

Simona Halep pe terenul de tenis la Indian Wells

Simona Halep, în formă maximă la Indian Wells 2019

Simona Halep este fără doar şi poate în mare formă, chiar dacă nu are lângă ea un antrenor. Jucătoarea noastră a afirmat la turneul american că se simte foarte bine şi că luptă pentru fiecare meci pe care-l dispută. “Am un sentiment plăcut şi pentru că în jurul nostru sunt atâţia fani. Simt că nivelul meu este bun, sunt încrezătoare, simt că fizic totul este în regulă, aşa că nu am decât să mă duc acolo, să cred că pot câştiga fiecare meci şi să lupt până la capăt”, a spus Simona la Indian Wells.

”Este mereu plăcut să mă întorc aici, pentru că am câştigat titlul în 2015 şi mă bucur mereu să revin la turneele unde am devenit campioană. În afara amintirilor plăcute şi locaţia este superbă. Au trecut patru ani de atunci şi mă simt mai matură, dar joc mereu bine aici, aşa că sunt încrezătoare. De-abia aştept să înceapă turneul şi să dau tot ce pot la fiecare partidă”, a mai afirmat Simona Halep.