Sporturi

Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în sferturile de finală la WTA Dubai 2019

20.02.2019 | 13:10
Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala la WTA Dubai 2019

Câţi bani a câştigat Simona Halep după vcitoria cu Tsurenko de la WTA Dubai 2019. Fostul lider mondial din WTA, actuala ocupantă a locului 2 WTA, Simona Halep, continuă seria victoriilor şi se califică în sferturile de finală la turneul organizat în Emiratele Arabe Unite, de categorie Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Competiţia din Emiratele Arabe Unite se desfăşoară în perioada 17-23 februarie.

După ce a trecut în turul secund de Eugenie Bouchard, Simona a trecut în minimul de seturi de adversara ei din optimile de finală, Lesia Tsurenko, locul 24 WTA, scor 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 21 de minute de joc. Aceasta este cea de-a şaptea victorie din tot atâtea meciuri pentru Simona Halep în faţa sportivei din Ucraina. În continuare, în sferturile de finală ale turneului din Dubai, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea meciului care se va disputa între Aryna Sabalenka şi Belinda Bencic, meci care va începe la Doha în jurul orei 18.00, ora României.  Simona Halep s-a impus la turneul din Dubai în 2015, după o finală disputată cu Pliskova.

Câţi bani încasează Simona Halep după victoria cu Tsurenko de la Dubai

Pentru victoria obţinută în faţa ucrainencei Lesia Tsurenko, Simona Halep va primi la Doha 59,960 de dolari şi 190 de puncte WTA. Jucătoarea de tenis din Constanţa vine după un turneu foarte bun reuşit la Doha, acolo unde a disputat marea finală împotriva belgiencei Elise Mertens. Chiar dacă totul pare în regulă cu reprezentanta noastră, oboseala este prezentă şi tot maia ccentuată în timpul partidelor.

“Este frumos să mă întorc aici, mă simt bine şi am amintiri extraordinare. Vin de fiecare dată cu plăcere şi cred că azi am jucat un tenis bun, am câştigat, aşa că sunt fericită că am trecut mai departe. Sunt un pic obosită şi toată lumea poate vedea asta. Am avut atât de multe meciuri grele, după FedCup şi cred că este greu din punct de vedere psihic. Vreau doar să rămân concentrată pentru fiecare minge şi să dau totul. Nu am mult, dar a fost suficient ca să câştig”, a declarat Simona Halep după prima victorie la Dubai.

Tags: