Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în turul trei la Indian Wells 2019

Irina Aldea   
în Tenis
09/03/2019, 03:24
Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în turul trei la Indian Wells 2019 GALERIE FOTO
Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în turul trei la Indian Wells 2019

Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în turul trei la Indian Wells 2019. Simona Halep a început cu dreptul campania ei de cucerire a unui nou trofeu în circuitul feminin de tenis la turneu de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Câţi bani a încasat Simona Halep după victoria cu Strycova

După un prim tur liber, Simona a trecut în minimul de seturi de adversara ei din turul secund, Barbora Strycova, locul 50 WTA, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 27 de minute de joc. În continuare, în turul trei, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea meciului care se va disputa între Aliaksandra Sasnovich şi Kateryna Kolova.

Pentru victoria obţinută în faţa cehoaicei Barbora Strycova, Simona Halep va primi la Indian Wells 47,170 de dolari şi 65 de puncte WTA. Jucătoarea de tenis din Constanţa poate profita şi totodată câştiga teren în clasamentul mondial la turneul de la Indian Wells. În funcţie de parcursul său şi al rivalelor sale, ea poate recâştiga poziţia de lider mondial.

Simona Halep, antrenament la Indian Wells

Simona Halep, încrezătoare la Indian Wells

Simona Halep porneşte cu gânduri bune la drumul spre marele trofeu de la Indian Wells, pe care l-a mai cuerit o dată, în 2015, după o finală disputată cu Jelena Jankovic, jucătoare retrasă acum din activitate. “Am un sentiment plăcut şi pentru că în jurul nostru sunt atâţia fani. Simt că nivelul meu este bun, sunt încrezătoare, simt că fizic totul este în regulă, aşa că nu am decât să mă duc acolo, să cred că pot câştiga fiecare meci şi să lupt până la capăt”, a spus Simona la Indian Wells.

”Este mereu plăcut să mă întorc aici, pentru că am câştigat titlul în 2015 şi mă bucur mereu să revin la turneele unde am devenit campioană. În afara amintirilor plăcute şi locaţia este superbă. Au trecut patru ani de atunci şi mă simt mai matură, dar joc mereu bine aici, aşa că sunt încrezătoare. De-abia aştept să înceapă turneul şi să dau tot ce pot la fiecare partidă”, a mai afirmat Simona Halep.

Închide ×