Fotbal intern

Câți bani a câștigat Ștefan Bărboianu în urma procesului cu Ionuț Negoiță: „Să plătească prejudiciul și să își ceară scuze”

13.04.2020 | 19:35
Cati bani a castigat Stefan Barboianu in urma procesului cu Ionut Negoita Sa plateasca prejudiciul si sa isi ceara scuze
ADVERTISEMENT

Ștefan Bărboianu l-a dat în judecată pe Ionuț Negoiță, după ce patronul lui Dinamo l-a acuzat că nu și-a apărat corect șansele într-un derby cu FCSB din 2015. Fostul fundaș al „câinilor” dezvăluie că a primit, în urma procesului, daune în valoare de 7.000 de euro, dar urmează să mai încaseze o sumă din prejudiciu.

Ștefan Bărboianu, 7.000 de euro de la Ionuț Negoiță

Ștefan Bărboianu a evoluat până în 2015 la Dinamo, când a fost dat afară după ce a fost acuzat de Ionuț Negoiță că nu și-a apărat corect șansele în derby-ul cu FCSB din retur, pierdut de „câini” cu 1-3.

ADVERTISEMENT

După acuzațiile primite, Ștefan Bărboianu l-a dat în judecată pe patronul lui Dinamo și, la aproape cinci ani de la acel moment, a dezvăluit suma primită de pe urma procesului.

Fundașul lateral, aflat în prezent la Petrolul Ploiești, susține că a câștigat 7.000 de euro, dar urmează să mai primească o parte din prejudiciu.

ADVERTISEMENT

Au fost nopți nedormite pentru mine. A fost dureros. Procesul cu domnul Negoiță de la Dinamo s-a încheiat la finalul anului trecut. Trebuia să plăteasă prejudiciul și să-și ceară scuze.

Am primit 7.000 de euro, dar mai are din prejudiciu…Plus că n-a achitat un paragraf din sentință, unde se spunea că la fiecare întârziere de 24 de ore trebuie să dea câte o sută de lei dacă nu-și cere scuze public.

ADVERTISEMENT

Eu n-am pus niciodată banii pe primul loc. Ionuț Negoiță este un om orgolios, nu e o rușine în viață să recunoști că ai greșit”, a declarat Ștefan Bărboianu, la Prosport Live. 

„Îmi striga lumea că sunt blatist”

Ștefan Bărboianu recunoaște că a avut negocieri cu o formație din Cipru după despărțirea de Dinamo, iar motivul pentru care transferul nu s-a realizat ar putea avea legătură cu acuzațiile lansate de Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Am avut discuții cu o echipă din Cipru la vremea respectivă, nu știu dacă am pierdut oferta din cauza vorbelor lui Negoiță. Dar e posibil… Lumea mă striga pe stadion că sunt un blatist! A durut foarte tare!”, recunoaște Ștefan Bărboianu.

ADVERTISEMENT