Life

Câți bani a câștigat TJ Miles la Survivor România. Suma colosală primită de la Pro TV

TJ Miles a fost eliminat de la Survivor România 2022, revenirea în țară având loc în zilele următoare. Cu ce mică avere se întoarce fostul concurent acasă?
18.05.2022 | 16:35
Cati bani a castigat TJ Miles la Survivor Romania Suma colosala primita de la Pro TV
TJ Miles, sumă uriașă după Survivor România. Câți bani a câștigat fostul concurent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta cunoscută pentru expresia big blană este mai bogată după eliminarea din competiția sportivă de la Pro TV. Vloggerul a câștigat o sumă destul de mare pentru cele 18 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

TJ Miles, sumă uriașă după Survivor România. Câți bani a câștigat fostul concurent

TJ Miles a încasat pentru fiecare săptămână de la Survivor România suma de 2.000 de euro, ceea ce înseamnă că la final s-a ales cu o mică avere, notează cancan.ro. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul altor vedete autohtone, cum ar fi Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

36.000 de euro este suma care a intrat în conturile fostului concurent după eliminare. Tânărul a mărturisit că nu este supărat că pleacă acasă, mai ales că s-a bucurat din plin de competiția din jungla dominicană.

„Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată pentru că așa fac de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare din noi suntem diferiți afară din competiția asta.

Competiția asta schimbă mulți oameni, unii în bine, alții în rău, dar întotdeauna fiecare din noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștige competiția ca să fii un câștigător.

ADVERTISEMENT

Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun”, a declarat TJ Miles după ce a fost eliminat de la Survivor România, în ediția de marți, 17 mai 2022.

TJ Miles, prima reacție după plecarea din Republica Dominicană

TJ Miles a lăsat și un mesaj în mediul online după ce parcursul de la Survivor România s-a încheiat. Fostul concurent din jungla dominicană vorbește despre un nou capitol în viața sa, precizând că are noi proiecte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vloggerul le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat pe parcursul săptămânilor petrecute departe de România. Tânărul pregătește un conținut uimitor pentru fanii săi de pe rețelele de socializare.

„Ce aventură a fost! Mulțumesc gașcă pentru sprijinul uimitor. În curând mă voi întoarce acasă – fiți gata pentru conținutul care urmează”, a scris TJ Miles pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT