Life

Câți bani a cerut Iancu Sterp pentru a intra, din nou, în cușca MMA. Cătălin Moroșanu n-a primit niciodată această sumă uriașă

Cât de mulți bani a cerut Iancu Sterp pentru a intra în cușca MMA. Nici măcar Cătălin Moroșanu n-a primit niciodată această sumă uriașă.
27.11.2022 | 17:55
Cati bani a cerut Iancu Sterp pentru a intra din nou in cusca MMA Catalin Morosanu na primit niciodata aceasta suma uriasa
Câți bani a cerut Iancu Sterp pentru a intra, din nou, în cușca MMA. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp vrea foarte mulți bani pentru a lupta din nou în cușcă. Suma a fost atât de mare încât organizatorii au decis să renunțe la ofertă!

Câți bani a cerut Iancu Sterp pentru a intra, din nou, în cușca MMA

Iancu Sterp a fost foarte aproape de a primi o a treia luptă de MMA în cușcă, fiind invitat de organizatorii galelor RXF să se lupte din nou.

ADVERTISEMENT

Dar se pare că nu s-a mai materializat nimic în acest sens, pentru că organizatorii au renumțat imediat când au auzit ce pretenții financiare are Iancu Sterp.

Fratele lui Culiță Sterp ar fi vrut nici mai mult nici mai puțin decât 30.000 de euro pentru a intra din nou în ring.

ADVERTISEMENT

„Nu e vorba de bani, dar cine este Iancu Sterp să merite atât?”, a fost reacția din partea organizatorilor, scrie Cancan.

Iancu Sterp a mai învins în cușcă de două ori

Nu ar fi fost prima dată când Iancu Sterp ar fi intrat în cușcă. Fratele lui Culiță Sterp deja are experiență, pentru că a mai intrat în cușca MMA de două ori.

ADVERTISEMENT

Ricardo Filip a fost primul cu care Iancu Sterp a intrat în cușcă și a reușit să învingă.

Apoi, fratele lui Culiță Sterp s-a bătut cu Ovidiu Neveu, cu care a fost la un pas de bătaie chiar de la conferința de presă de dinaintea luptei.

Amenințări și dovezi de forță au fost de ambele părți, dar la final Iancu Sterp a fost cel care a câștigat.

ADVERTISEMENT

“Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat.

Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni”, a spus Iancu Sterp după ce a câștigat.

ADVERTISEMENT
Tags: