Life

Câți bani a cheltuit Alex Velea pe haine: „Îmi luam câteva apartamente”. Cât de risipitoare e Antonia

Câți bani a dat Alex Velea pe haine de la începutul carierei sale! Artistul spune că și-ar fi putut cumpăra mai multe apartamente de banii respectivi. Cât de cheltuitoare e Antonia?
03.09.2022 | 18:02
Cati bani a cheltuit Alex Velea pe haine Imi luam cateva apartamente Cat de risipitoare e Antonia
Câți bani a cheltuit Alex Velea pe haine. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea este unul dintre cei mai cool artiști de la noi din țară, mereu cu piese în top, dar și cu piese vestimentare care atrag atenția și păreri pozitive din partea designerilor. Iată câți bani dă, de fapt, pe haine și cât de risipitoare e Antonia.

Câți bani a cheltuit Alex Velea pe haine

Lui Alex Velea îi place să arate bine, de unde și iubirea lui pentru sala de forță. Dar cântărețului i se pare extrem de important să se și îmbrace bine, lucru pentru care recunoaște că investește constant bani.

ADVERTISEMENT

Viitorul soț al Antoniei spunea că are sute de perechi de ochelari de soare, o iubire mare pentru adidași, dar și o dorință de a calcula mai bine ce face cu banii, având în vedere că are copii.

Chiar și așa, Alex Velea a mărturisit pentru Cancan că își dorește să fie fashion icon și să aibă piese bune, pentru că artiștii sunt „un pachet” cu mai multe calități decât cele vocale.

ADVERTISEMENT

Artistul a vorbit și despre cât a cheltuit pentru a avea haine de firmă. Conform lui, putea să își ia câteva apartamente de banii aceia.

„Am câteva zeci, cred că sute de perechi de ochelari. Dar îmi doresc să fiu «icon» din punct de vedere muzical, asta cu fashion-ul a venit ca o continuare, adică mi se pare că trebuie să formezi un pachet.

ADVERTISEMENT

Cred că mai bine îmi luam câteva apartamente de banii pe care i-am dat pe haine! Glumesc, îmi place să fiu aranjat! Cel mai important e să fii curat și pe interior și pe exterior!”, a spus el.

Cât de cheltuitoare e Antonia

Alex Velea a vorbit și despre cât de cheltuitoare este viitoarea lui soție, Antonia, pe care deja o numește nevasta lui, având în vedere că au doi copii împreună și au o relație de aproape un deceniu.

ADVERTISEMENT

Antonia cheltuiește oricât atunci când vine vorba de cei dragi și de cadourile cumpărate lui Alex Velea și copiilor.

„Mai ales acum de când am copii, valoarea banului e altfel pentru mine, conștientizez altfel lucrurile (…), nevastă-mea, în schimb, e mână largă.

Ne răsfață ori de câte ori are ocazia. Bine, e reciprocă treaba”, a mai spus el pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT