Life

Câți bani a cheltuit Florin Salam pe mașina soției. Interpretul i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Florin Salam i-a cumpărat soției sale, Roxana Dobre, o mașină extrem de scumpă. Suma impresionantă pe care a dat-o pe bolidul de lux.
11.03.2023 | 23:10
Cati bani a cheltuit Florin Salam pe masina sotiei Interpretul ia lasat pe toti cu gura cascata
Florin Salam, cadou de sute de mii de euro pentru soția lui. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam și-a lăsat fanii cu gura căscată. I-a făcut soției sale, Roxana Dobre, un cadou extrem de valoros, un bolid de lux, de ultimă generație. Unii participă la competiții pentru a obține banii pe care i-a dat artistul pe autovehiculul pe care oricine și l-ar dori.

Florin Salam, mașină de sute de mii de euro pentru soția lui, Roxana Dobre

Florin Salam i-a demonstrat de curând partenerei sale cât de mult o iubește. Fericită și surprinsă în același timp, ea și-a postat surpriza pe rețelele de socializare. Chiar dacă a sosit cu întârziere, așteptarea nu a fost una în zadar, căci a meritat.

ADVERTISEMENT

Roxana Dobre a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram bucuria de care a avut parte. Soțul său i-a dăruit un Mercedes G 63 AMG, al cărui preț nu este nici mai mult, nici mai puțin de 180.000 de euro. Florin Salam a avut grijă și ca interiorul să fie unul special, roșu așa cum visa soția lui.

Roxana Dobre: ”E cadoul visurilor mele”

Mașina trebuia să ajungă la Roxana Dobre pe 8 martie, de Ziua Femeii, însă nu s-a întâmplat astfel, iar Florin Salam a stat cu sufletul la gură, mai ales că i-a repetat partenerei că i-a pregătit o surpriză uriașă. ”E cadoul visurilor mele”, a scris partenera manelistului în dreptul postării.

ADVERTISEMENT
Roxana Dobre masina cadou
Așa arată mașina pe care Florin Salam i-a oferit-o soției. Sursa foto: captură Instastory Roxana Dobre

 

”Deci soțul meu mi-a pregătit o surpriză și tot mă zăpăcea de câteva zile încoace cu surpriza asta. Trebuia inițial să vină de 8 martie și a ajuns astăzi și sunt super fericită. Și e cadoul visurilor mele și îi mulțumesc din tot sufletul meu și îl iubesc super tare. Sunt super fericită și este cadoul pe care mi l-am dorit. Te iubesc!”, a scris Roxana Dobre pe contul personal de Instagram.

Roxana Dobre masina
Interiorul mașinii primite de Roxana Dobre. Sursa foto: captură video Instastory

 

Nu este pentru prima oară când Florin Salam îi arată soției sale cât de mult o iubește. De 1 martie, a mai surprins-o cu un buchet imens de trandafiri, chiar în timp ce aceasta era la un restaurant de lux din București. Ulterior, dedicațiile au curs lanț pentru Roxana.

ADVERTISEMENT

Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de aproape nouă ani, mai exact, din 2014. Abia anul trecut s-au căsătorit. Ceremonia de unire a destinelor a avut loc la malul mării, în Mamaia, într-o zi de 1 iunie, iar petrecerea s-a desfășurat într-un restaurant de lux.

Mai exact, nunta lui Florin Salam și a Roxanei Dobre a avut loc la Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoralul românesc. Invitații au fost numeroși și s-au oferit daruri de nuntă foarte mari. Pe lângă soți, cei doi sunt și părinți.

ADVERTISEMENT

Roxana Dobre și Florin Salam au trei copii împreună: două fete și un băiat. Pe lângă aceștia, interpretul mai are alți doi copii din prima căsnicie cu Fănica (soție care i-a murit fiind infectată cu hepatita C), Betty Salam și Dani Stoian. Doar 27 de ani avea Fănica atunci când a decedat.

ADVERTISEMENT