Life

Câți bani a cheltuit Oana Zăvoranu pentru a-și răsfăța soțul. “Îmi place când deschid cadourile”

Oana Zăvoranu adoră să-și surprindă soțul de câte ori are ocazia. Vedeta a dezvăluit câți bani a scos din buzunar pentru cadourile pe care i le-a cumpărat lui Alex Ashrad.
25.11.2021 | 12:18
Cati bani a cheltuit Oana Zavoranu pentru asi rasfata sotul Imi place cand deschid cadourile
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu se uită la bani atunci când vrea să-i surprindă pe cei dragi.

Vedeta a mărturisit că adoră să-i facă soțului ei cadouri de mii de euro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashrad s-au căsătorit în urmă cu patru ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Câți bani a cheltuit Oana Zăvoranu pentru a-și răsfăța soțul. “Îmi place când deschid cadourile”

Oana Zăvoranu îl adoră pe Alex Ashrad, bărbatul care îi este soț de patru ani. Vedetei îi place să-l surprindă cu diferite cadouri costisitoare.

ADVERTISEMENT

Aceasta spune că nu ține cont de zile speciale pentru a face asemenea gesturi. De fiecare dată când merge să-și cumpere ceva se gândește și la Alex Ashrad.

Aceasta a recunoscut că a cheltuit pe atențiile pentru bărbatul iubit mii de euro. Ultima dată când a mers la cumpărături și-a achiziționat o geantă, iar Alex a primit o pereche de încălțări. Cel mai frumos moment este atunci când se desfac cadourile.

ADVERTISEMENT

“O poșetă pentru mine și o pereche de adidași pentru soț. Am dat bani pe ele, cu totul cred că 15.000 de RON. Mie îmi place când le desfac să zic ‘Oare ce avem noi aici?’. Nici nu știm.

Cadou e în fiecare zi când poți să faci cadouri. Mi-am luat-o de la băieți ( geanta)”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Alex Ashrad s-au căsătorit în urmă cu patru ani

Oana Zăvoranu și Alex Ashrad au aniversat patru ani de la căsătorie. În ultima perioadă s-a spus că cei doi ar avea unele probleme în căsnicie, ba mai mult că ar dori să se despartă. Oana Zăvoranu a infirmat zvonurile și a spus tot adevărul. A recunoscut că au avut o perioadă mai dificilă, dar în final lucrurile s-au rezolvat.

“În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva.

ADVERTISEMENT

Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă simte. Asta face o femeie fericită.”, spunea bruneta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT