Life

Câți bani a cheltuit Otilia Bilionera pe operații estetice. Cântăreața nu a mai ascuns adevărul

Otilia Bilionera a dat cărțile pe față și a vorbit despre intervențiile chirurgicale suferite până acum. Ce sumă a scos din buzunar fosta concurentă de la Survivor România?
23.06.2022 | 08:01
Cati bani a cheltuit Otilia Bilionera pe operatii estetice Cantareata nu a mai ascuns adevarul
Otilia Bilionera s-a simțit ca un star în Bangladesh. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta are mai multe operații estetice atât la nivelul bustului, cât și a feței, majoritatea fiind realizate la o clinică din Turcia. Cântăreața, pe numele său real Otilia Brumă, spune care este suma cheltuită pentru a arăta extraordinar.

Otilia Bilionera a dat cărțile pe față. Câți bani a cheltuit pe operații estetice și care sunt acestea

Otilia Bilionera nu a mai ascuns adevărul legat de operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani. Frumoasa șatenă recunoaște că este adepta vizitelor la medicul estetician, dovadă că a scos din buzunar sume destul de mari.

ADVERTISEMENT

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât”, a spus cântăreața în emisiunea La Măruță, notează cancan.ro.

Fosta concurentă de la Survivor România a scos din buzunar o sumă frumușică pentru toate aceste proceduri estetice. Cântăreața a cheltuit până acum 13.000 de euro și cu siguranță, vor urma și alte intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Procedurile de la nivelul feței o fac să pară tot timpul machiată, chiar dacă uneori nu are strop de fond de ten sau alte produse. De altfel, în timpul filmărilor din Republica Dominicană fanii s-au întrebat cum face să arate impecabil.

Otilia Bilionera, atentă la felul în care arată. Ce nu face artista

Și acesta nu este singurul secret al Otiliei Bilionera, care este foarte atentă la felul în care arată. Artista nu merge la solar niciodată pentru că îi este foarte teamă să nu facă riduri, motiv pentru care nu se expune prea mult nici la soare.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta concurentă de la Survivor România folosește cremă de protecție chiar și în casă, totul pentru a avea o piele fină și tânără cât mai mult timp. Soluția este folosită și datorită faptului că vedeta are un ten foarte deschis.

„Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri. Soarele este cel mai mare dușman al pielii.

ADVERTISEMENT

Eu și iarna mă dau cu cremă de protecție solară cu factor 50, chiar și în casă. Nu vreau să fac riduri”,  a declarat Otilia Bilionera pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: