Life

Câți bani a cheltuit un român care a mers câteva ore la plajă în Mamaia Nord: “Pentru cei care mai cred în litoralul românesc”

Suma de bani cheltuită de un român care a mers câteva ore la plajă în Mamaia Nord. Cât a scos din buzunar pentru un șezlong.
05.07.2023 | 15:37
Cati bani a cheltuit un roman care a mers cateva ore la plaja in Mamaia Nord Pentru cei care mai cred in litoralul romanesc
Cât a plătit un bărbat care a petrecut câteva ore la plajă, în Mamaia Nord. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un român a dezvăluit câți bani a cheltuit în Mamaia Nord, acolo unde a petrecut câteva ore la plajă. Turistul a cumpărat doar câteva lucruri, iar suma a fost destul de mare.

Câți bani a cheltuit un român care a mers la plajă în Mamaia Nord

Tot mai mulți români aleg să meargă la mare în Bulgaria, Grecia sau Turcia și nu pe litoralul românesc. Aceștia preferă condițiile de cazare și prețurile din alte țări, însă unii mai merg câteva zile și în Mamaia sau în alte stațiuni de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Prețurile mari și serviciile de pe litoralul românesc nu-i mai mulțumesc pe turiști. Recent, un turist a petrecut două zile în Mamaia Nord și a publicat o imagine cu nota de plată.

Acesta a venit la mare și a petrecut câteva ore la plajă, iar prețul pentru șezlonguri și pentru câteva băuturi achiziționate de la bar a fost apropiat de cel pentru o noapte de cazare.

ADVERTISEMENT

Locația la care s-a cazat este foarte apropiată de plajă. Turistul a comparat prețurile cu cele din Thassos, acolo unde a mai primit ceva gratuit după ce a plătit prețul pentru șezlong.

“Pentru cei care mai cred în litoralul românesc. Din motive independente a trebuit să ne amânăm pentru luna august vacanța în Thassos. Printre picături, am zis să prindem o zi două la noi. Am venit pentru 2 zile la Mamaia Sat.  350 lei pe noapte studio la 150 m de plajă. 

ADVERTISEMENT

O ieșire la plajă de câteva ore ieri. Atașez bonul. Menționez că la Scala Marion, la 10 E consumație obligatorie de șezlong am mai primit gratuit chips-uri și 2 sticle de apă la 0,5. Aici, am primit doar bonul fiscal”, a scris bărbatul pe un grup de Facebook, potrivit ziare.com.

Ce l-au îndemnat utilizatorii pe turist

Mai mulți utilizatori au lăsat comentarii la postarea bărbatului. Unii au spus că există și zone unde sunt prețuri mult mai mici și că 90 de lei pentru un șezlong înseamnă foarte mult.

ADVERTISEMENT

“90 de lei este exagerat, însă ați fi găsit și cu 25, 30. Dacă v-ați oprit acolo…asta e! De ce vă mai plângeți, nu este ca și cum era singura plajă amenajată”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

De asemenea, cineva a mai spus că nu poate merge prin stațiune până găsește un loc unde prețul pentru închirierea șezlongului este mai decent. Altcineva i-a mai spus turistului că știa care sunt prețurile și că a lăsat bacșiș, după cum se vede pe bonul fiscal, ceea ce dă de înțeles că a fost mulțumit de servicii.

“De Doamne ferește este să le dai unor jepcari 90 de lei pe un șezlong. Dar, fiecare face ce dorește cu banii lui”, a mai precizat un utilizator.

Cei care au mers la plajă în Thassos au dezvăluit cât au cheltuit pentru șezlong și pentru consumație. “Arriba beach, Thassos, 2 șezlonguri și o umbrela 10€ ( 50 lei) inclusiv 2 beri!”, a scris cineva.

Un alt utilizator l-a îndemnat pe bărbat să meargă și în alte stațiuni de pe litoral, nu doar în Mamaia. “Litoralul românesc nu înseamna doar Mamaia, noi am fost la Eforie Nord, prețuri decente, distracție la maxim”, a precizat o altă persoană.

“Totul e roz afară, la noi nu”

O altă persoană a cheltuit, tot în Mamaia Nord, 25 de lei pentru un șezlong. “Noi am mers în Mamaia sat și am luat șezlong cu 25 lei (era preț de weekend) altfel ar fi fost 20.. în rest prețuri de bar. Asta e o propagandă ieftină ce faceți dvs”, a fost comentariul.

Pe de altă parte, alte persoane consideră că prețul a fost unul corect, dat fiind faptul că plaja se afla foarte aproape de unitatea de cazare. În plus, faptul că bacșișul a fost trecut pe bonul fiscal este de apreciat, după cum a mai scris cineva.

“Foarte mișto, fiecare merge unde își dorește, dar de ce atunci când puneți bonul nu arătați și condițiile? Totul e roz afară, la noi nu. Dacă nu apreciem operatorii de plaje care își dau interesul și încearcă să creeze ceva frumos atunci de ce ne plângem că litoralul românesc este un gunoi? (…) 

La un restaurant cu stele Michelin plătiți pentru experiență, pe o plajă mișto de ce nu ati face asta? Eu din postarea dvs mi-am recâștigat puțin încrederea în operatorii economici. Bon fiscal, tips fiscalizat, câți fac asta?”, se arată în comentariul cu pricina.

ADVERTISEMENT
Un val de aer cald loveşte România la început de iarnă. Vremea de...
Un val de aer cald loveşte România la început de iarnă. Vremea de 1 Decembrie poate aduce chiar şi 20 de grade
TOP 10 cele mai bogate soții de fotbaliști! Georgina Rodriguez, abia pe locul...
TOP 10 cele mai bogate soții de fotbaliști! Georgina Rodriguez, abia pe locul 8
„Îmi doresc să fac mai multe în viață”. Anunțul făcut de Maria, soția...
„Îmi doresc să fac mai multe în viață”. Anunțul făcut de Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
UNGURII sunt în doliu! A MURIT o legendă: Reprezentantul unei mari generații
UNGURII sunt în doliu! A MURIT o legendă: Reprezentantul unei mari generații
Românii, prea săraci să mănânce la restaurant, arată un sondaj
Românii, prea săraci să mănânce la restaurant, arată un sondaj
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport!...
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport! Ți se face pielea de găină!
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres...
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres la începutul lui 2024
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de...
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de 60.000 de euro
Leguma nelipsită din ciorbele românilor care poate provoca boli grave, inclusiv cancer. E...
Leguma nelipsită din ciorbele românilor care poate provoca boli grave, inclusiv cancer. E periculoasă când e reîncălzită
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!