Life

Căți bani a cheltuit un turist român pentru un „ghiveci lichid-supă fără gust” și „o așa-zisă limonadă”, la un restaurant din Bulgaria. Dezamăgirea a fost uriașă

Cât a plătit un turist român pentru o „supă fără gust” și o „așa-zisă” limonadă. Experiența acestuia la un restaurant din Bulgaria lasă mult de dorit.
27.05.2024 | 19:24
Cati bani a cheltuit un turist roman pentru un ghiveci lichidsupa fara gust si o asazisa limonada la un restaurant din Bulgaria Dezamagirea a fost uriasa
Căți bani a cheltuit un turist român la un restaurant din Bulgaria. Foto: Facebook.com /colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată cât a plătit un turist român pentru o limonadă și o supă fără gust, la un restaurant din Bulgaria.

Căți bani a cheltuit un turist român pentru o supă și o limonadă, la un restaurant din Bulgaria

În fiecare an, mii de români aleg să își petreacă vacanța de vară în Bulgaria, atrași de plajele cu nisip auriu și de ofertele de tip all-inclusive. Cu toate acestea, unii turiști au parte de experiențe mai puțin plăcute și de prețuri mai mari decât și-ar fi imaginat.

ADVERTISEMENT

Este și cazul unui român care a mers pe litoralul din Bulgaria și a fost complet dezamăgit de mâncarea și serviciile oferite de un restaurant din Arbanasi. El și-a exprimat nemulțumirea într-o postare pe un grup de Facebook.

Dezamăgire uriașă pentru turistul român. Cât l-a costat comanda

El a comandat o limonadă ca băutură, iar pentru felul întâi a optat pentru o supă tradițională. Când a încercat să stea de vorbă cu cel care l-a servit, acesta a avut o atitudine tranșantă.

ADVERTISEMENT

„Atenție e cu servirea mesei la restaurantele din Arbanasi. Am dorit să mâncăm ceva tradițional și ne-am ales cu un soi de ghiveci lichid gen supă, fără gust, cu vagi urme de carne (cred că erau resturi), o așa-zisă limonadă, care de fapt era o băutură din doză de aluminiu. În final am plătit pentru 2 persoane 87 leva.

Am chemat pe cel ce ne-a servit, care cred că era proprietarul, și cu un tupeu maxim ne-a spus că nu el gătește. Ne-am ales cu o indigestie, stare proastă, nervi”, a scris acesta pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Prețul total al comenzii, o supă și o limonadă pentru două persoane, a fost 87 de leva, adică aproximativ 221 de lei. Suma este destul de mare având în vedere că vorbim doar de felul întâi și o băutură.

Bulgaria și Grecia continuă să fie primele țări pe lista românilor când vine vorba de vacanțe în străinătate. Mini vacanța din luna mai ne duce deja cu gândul la vacanța de vară, distracție și relaxare.

ADVERTISEMENT

Atât în Bulgaria, cât și în Grecia, prețurile pot fi mult mai accesibile decât în alte locuri. Dacă te-ai decis să pleci în Grecia vara aceasta, atunci citește și 5 sfaturi esențiale pentru o vacanță perfectă.

ADVERTISEMENT