Life

Câți bani a dat Betty Stoian pe ținuta purtată la nunta fratelui ei. Fiica lui Florin Salam a atras toate privirile

Betty Salam nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba la nunta fratelui său. Cum s-a îmbrăcat tânăra artistă la eveniment.
17.05.2023 | 08:50
Cati bani a dat Betty Stoian pe tinuta purtata la nunta fratelui ei Fiica lui Florin Salam a atras toate privirile
Câți bani a cheltuit Betty Salam pe ținuta purtată la nunta fratelui său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De curând a fost mare sărbătoare în familia lui Florin Salam, fiul său s-a căsătorit, iar de la nuntă nu a lipsit nici Betty. Tânăra i-a fost alături fratelui său în ziua cea mare și s-a asigurat că arată impecabil, fără să se uite la bani.

Betty Salam nu a ținut cont de bani la nunta fratelui său. Cât a costat-o ținuta

Pe 15 mai 2023, fiul lui Florin Salam din căsătoria cu Fănica s-a însurat. Dani a luat-o de soție pe femeia care l-a făcut tată. Iar de la eveniment nu putea să lipsească familia. Cum era de așteptat, la nunta lui au fost prezenți Betty Salam și Cătălin Vișănescu, precum și fiul lor.

ADVERTISEMENT

Artista nu s-a uitat la bani când a venit vorba de ziua cea mare a unicului său frate. Pentru ceremonia de la Starea Civilă, a ales să poarte o ținută mai sport, în culori pastelate. A fost foarte atentă la detalii și și-a accesorizat pantalonii și jacheta ca la carte.

Betty a optat pentru o pereche de ochelari de soare produși de un celebru brand spaniol, renumit pentru calitate, dar și pentru prețurile care nu sunt pentru toate buzunarele. Conform wowbiz.ro, modelul ales de fiica lui Florin Salam costă 250 de euro.

ADVERTISEMENT

Pe seară, însă, Betty Salam s-a schimbat într-o rochie neagră, simplă, dar care i-a pus toate formele în valoare. Creația i-a aparținut unui designer român și a venit la pachet cu o pereche de mănuși negre, decorate cu cristale. Prețul a fost unul pe măsură: 620 de euro.

Betty Salam a făcut declarații în ziua nunții fratelui său

Copii lui Florin Salam au o relație foarte apropiată, astfel că, la nunta fratelui său, Betty a avut foarte mari emoții, după cum a declarat chiar ea, în exclusivitate pentru FANATIK. „Dani și Mihaela au făcut cununia civilă.

ADVERTISEMENT

A fost frumos și emoționant, ca la orice cununie. Tata este foarte fericit, a avut emoții ca și la mine. Sunt normale emoțiile. L-am văzut emoționat și pe Dani, dar este normal. Mă bucur pentru el și pentru Mihaela că au făcut acest pas.

Ei sunt o familie pentru că au un copil frumos împreună. Acum sunt și în acte familie. Tata este mândru și fericit că atât eu, cât și Dani avem familiile noastre, casele noastre. Asta îl face pe el bucuros acum”, ne-a spus Betty Salam.

ADVERTISEMENT

Cât despre cumnata sa, artista a mărturisit că îi este foarte dragă. „Eu și cumnata mea, Mihaela ne înțelegem foarte bine, este ca și sora mea. Vom merge la petrecere. Da, va fi o petrecere frumoasă unde vor veni oamenii dragi nouă”, a dezvăluit fiica lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT
Tags: