Life

Câți bani a dat Kate Middleton pe cerceii purtați în timpul vizitei la Centrul Anna Freud. Te va lua prin surprindere

Cât costă cerceii lui Kate Middleton purtați la evenimentul de la Centrul Anna Freud. Suma te va mira, cu siguranță, și pe tine.
19.05.2023 | 18:28
Cati bani a dat Kate Middleton pe cerceii purtati in timpul vizitei la Centrul Anna Freud Te va lua prin surprindere
Cât costă cerceii lui Kate Middleton purtați la Centrul Anna Freud. Suma te va mira, cu siguranță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani a dat Prințesa de Wales pe cerceii purtați în timpul vizitei oficiale pe care a desfășurat-o în cursul zilei de joi, 18 mai 2023. Te va lua prin surprindere. În plus, soția Prințului William a îmbrăcat o rochie de mii de euro.

Cât costă cerceii lui Kate Middleton purtați la Centrul Anna Freud. Suma te va mira, cu siguranță

Kate Middleton reușește să fie în centrul atenției cu ținutele pe care le poartă, dar și cu accesoriile pe care le folosește la evenimentele unde merge. Ducesa de Cambridge adoră bijuteriile speciale și nu se uită la bani.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Wales deține foarte multe obiecte valoroase, însă poartă adesea și unele mai accesibile. Recent, în timpul vizitei de la Centrul Anna Freud a purtat niște gablonțuri care i-au venit extrem de bine.

Cerceii au fost achiziționați de la Accessorize, o firmă britanică care operează două lanțuri internaționale de îmbrăcăminte cu amănuntul. Mai exact, aceștia costă aproximativ 8 lire sterline, conform Daily Mail. În bani românești nu sunt mai mult de 50 de lei.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, bijuteriile inedite au fost purtate la o rochie verde cu nasturi marca Suzannah. Ținuta purtată de Kate Middleton se ridică la valoarea de 3.000 de lire sterline, în timp ce pantofii sunt de la Alessandra Rich.

În altă ordine de idei, accesoriul purtat de Ducesă demonstrează încă o dată că sprijină designerii din Marea Britanie. Poartă frecvent ținute create de aceștia atât la evenimente oficiale, cât și la apariții publice.

ADVERTISEMENT

Creatorii de modă și stiliștii cred că Prințesa în vârstă de 41 de ani are un stil vestimentar clasic, elegant și sofisticat, dar cu o influență regală puternică. Kate Middleton adoră culorile și nu sfidează deloc prin hainele sale.

Kate Middleton, discuții pe tema anxietății tinerilor

Kate Middleton a mers la Centrul Anna Freud pentru niște discuții pe tema anxietății tinerilor din ziua de azi. Prințesa de Wales a discutat deschis despre provocările de sănătate mintală prin care trec adolescenții.

ADVERTISEMENT

În acest context, soția Prințului William a mărturisit că emoțiile nu ar trebui să fie „excesiv de medicalizate”, în special în rândul tinerilor care tind să „se prindă de etichete de orice fel”. Ducesa crede că rețelele sociale au un efect notabil asupra sănătății mintale și a bunăstării.

ADVERTISEMENT