Life

Câți bani a făcut, de fapt, Selly, cu filmul 5Gang. Vloggerul e acum și mai bogat

13.07.2020 | 08:06
Cati bani a facut de fapt Selly cu filmul 5Gang Vloggerul e acum si mai bogat
Câți bani a făcut, de fapt, Selly, cu filmul 5Gang. Vloggerul e acum și mai bogat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Selly, pe numele real Andrei Șelaru, a devenit cunoscut datorită filmulețelor de pe canalul de Youtube, însă ulterior s-a lansat în industria muzicală și în cinematografie. Tânărul din Craiova și trupa sa au fost protagoniștii „5Gang – Un altfel de Crăciun”,  lansat la finalul anului trecut.

Vloggerul a primit ajutor din partea statului român pentru a lansat pe piață filmul, însă acum a dezvăluit care au fost taxele pe care le-a achitat, dar și profitul pe care l-a încasat. Lansată în cinematografe pe 27 decembrie 2019, producția a avut încasări de circa 1,5 milioane de dolari și asta numai din sălile de cinema.

ADVERTISEMENT

De asemenea, filmul trupei 5Gang a început să fie difuzat din această primăvară și pe platforma de streaming Netflix, așadar profiturile încasate de Andrei Șelaru sunt unele foarte mari. Acesta nu a precizat suma exactă, însă a vorbit despre taxele și impozitele pe care le-a achitat statului.

Selly, despre taxele plătite statului român în urma filmului 5Gang – Un altfel de Crăciun

Selly a dezvăluit recent că din profitul încasat de la urma difuzării filmului a plătit o sumă uriașă către stat. Mai exact, 400.000 de euro a scos din buzunar vloggerul pentru salarii și taxe, dintre care 250.000 s-au dus numai către statul român.

ADVERTISEMENT

„Filmul, despre care unii spun că e cel mai prost, 5Gang, a plătit 400.000 de euro în taxe și salarii, din care 250.000 de euro în taxe directe la stat”, a mărturisit tânărul în vârstă de 19 ani, relatează wowbiz.ro.

Cântărețul a ținut să precizeze că prin intermediul filmului său a creat locuri de muncă și oportunități într-o industrie în care „bate vântul”, în ciuda faptului că foarte multă lume nu a apreciat filmul său.

ADVERTISEMENT

Vloggerul achită taxe imense și din postările pe canalul de Youtube

Totodată, Selly a mai precizat că plătește taxe uriașe către statul român pentru fiecare reclamă, dar și pentru Youtube, însă nu a precizat o sumă anume.

„Am creat joburi și oportunități într-o industrie în care cam bate vântul și am plătit atâția bani la  bugetul de stat.

ADVERTISEMENT

Eu, pe fiecare concert, pe fiecare reclamă, chiar și pe banii din Youtube, plătesc o grămadă de taxe”, a completat tânărul craiovean.

ADVERTISEMENT
Tags: