Life

Câți bani a făcut Oana Zăvoranu cu clinica medicală. Vedeta a dat lovitura în ultimii doi ani

Oana Zăvoranu se bucură de o avere fabuloasă, dar asta nu o împiedică să investească bani frumoși în diferite afaceri. Una dintre ele este o clinică medicală.
16.11.2021 | 17:36
Cati bani a facut Oana Zavoranu cu clinica medicala Vedeta a dat lovitura in ultimii doi ani
Oana Zăvoranu, pe plus și în pandemie. Ce profit are de pe urma clinicii medicale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița de telenovele nu s-a rezumat la banii pe care i-a primit moștenire de la mama sa, ci a vrut să demonstreze că se poate descura pe forțele proprii.

Vedeta și-a deschis în anul 2017 o clinică medicală, cu care se pare că a dat lovitura în urmă cu 2 ani, după ce primul an instituția a suferit pierderi.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, business-ul deținut de Oana Zăvoranu a înregistrat o pierdere materială de 760.000 de lei în anul în care a fost lansată.

Oana Zăvoranu, pe plus și în pandemie. Ce profit are de pe urma clinicii medicale

Din fericire, anul următor, în 2018, firma One Life SRL, a reușit să se pună pe picioare. În felul acesta fosta soție a lui Pepe a avut un profit de peste 750.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În 2019, firma prin care clinica medicală își desfășoară activitatea a avut un profit și mai mare, care se ridică la suma de circa 350.000 de euro.

Anul următor, în 2020, frumoasa brunetă a bifat o altă sumă fabuloasă, fiind vorba de un profit net care se ridică la valoarea de 212.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, investiție majoră în clinica medicală din București

Oana Zăvoranu este tare mândră de clinica medicală pe care a deschis-o în sectorul 5, în ciuda faptului că primul an a întâmpinat câteva piedici.

Avem de renovat. Vrem să facem și mai frumos în clinică. Eu, așa artistă și rea și nebună cum eram, dau de mâncare oamenilor, fac angajări, am clădit o clinică RMN și CT.

ADVERTISEMENT

Fac cele mai ieftine, rapide și bune testări COVID și antigen din țară, și emisiuni pe Youtube. 

Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali.

Fără credite, fonduri europene de investiții etc, sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, spunea actrița, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT