Life

Câți bani a făcut până acum Liviu Dragnea din emisiunea culinară de pe Youtube. Suma e ridicolă

Liviu Dragnea i-a uimit pe mulți. Fostul lider al PSD și-a creat propria emisiune culinară pe YouTube, care a strâns deja un număr mare de vizualizări.
03.04.2023 | 18:35
Cati bani a facut pana acum Liviu Dragnea din emisiunea culinara de pe Youtube Suma e ridicola
Câți bani a făcut până acum Liviu Dragnea din emisiunea culinară de pe YouTube. Sursă foto: captură YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea mai are și alte pasiuni dincolo de cele pentru politică. Iar asta am putut vedea în canalul său de pe YouTube. Acolo, fostul lider al PSD a publicat primul episod din cadrul unei emisiuni culinare prezentate chiar de el.

Noua pasiune a fostului lider PSD

”Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea” este emisiunea pe care fostul lider al PSD o prezintă. La primul episod, fostul politician s-a prezentat și de asemenea, le-a promis abonaților săi că le va oferi în continuare rețete ușoare, gustoase, dar și sănătoase.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a prezentat în primă fază o rețetă de fasole galbenă păstăi. ”Bun venit la Bucătăria de acasă. Pentru cei care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea. Vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună rețete ușoare, gustoase și sănătoase. Azi vă prezint o rețetă de fasole galbenă păstăi”, a spus Liviu Dragnea în startul videoclipului.

Ce își dorește acesta să le transmită românilor? În primul rând să mănânce cât se poate de sănătos. De asemenea, el a mai adăugat și că toate mâncărurile prezente pe canalul său de YouTube vor fi fără gluten și vor avea la bază doar ingrediente românești sănătoase și proaspete.

ADVERTISEMENT

Și totuși câți bani a făcut până acum Liviu Dragnea din emisiunea culinară de pe YouTube? La un număr de peste 1.000 de abonați și peste 1.000 de vizualizări, o persoană poate să câștige 6 lei. În momentul în care se trece de 1 milion de vizualizări, atunci vorbim de câștiguri de 1.000 de euro.

Liviu Dragnea a publicat primul episod din emisiunea lui culinară în urmă cu 20 de ore, iar până acum a adunat 190.000 de vizualizări. De asemenea, fostul lider al PSD mai are și 4,55 K abonați pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Câți bani a făcut până acum Liviu Dragnea din emisiunea culinară de pe Youtube

Conform datelor furnizate de socialblade.com, politicianul ar urma să încaseze sume cuprinse între 10 și chiar și 155 de dolari. Acesta sunt însă estimări, în funcție de numărul de vizualizări. Vorbim deci despre câteva sute de lei, însă este posibil ca suma să crească în continuare.

Și totuși de unde a apărut pasiunea pentru gătit a lui Liviu Dragnea? Încă de anul trecut, acesta a vorbit despre mâncatul sănătos și dădea de înțeles că ar vrea să fie implicat într-un astfel de proiect. La acel moment, el a fost invitat într-o emisiune a Ancăi Alexandrescu la Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

Acolo, politicianul a gătit varză călită, un preparat apreciat de români, alături de cârnați de casă și mămăligă. El a mai dezvăluit și că mama sa a fost cea care l-a învățat să gătească. ”Mama m-a învățat și să gătesc și să am grijă de gospodărie”, mărturisea atunci fostul politician.

ADVERTISEMENT