News

Câți bani a încasat Ana Maria Pantaze, după ce a câștigat FINALA Românii au Talent. Cecul imens emis de Pro TV

01.06.2019 | 00:26
Cati bani a incasat Ana Maria Pantaze dupa ce a castigat FINALA Romanii au Talent Cecul imens emis de Pro TV

Emisiunea ,,Românii au talent” și-a desemnat în această seară marele câștigător. Dintre cei 11 finaliști care au performat LIVE pe scena talentelor, doar unul s-a bucurat de toate aplauzele și admirația publicului. Ana Maria Pantaze a plecat acasă cu un cec imens în valoare de 120.000 de euro.

Cine este Ana Maria Pantaze câștigătorul ,,Românii au talent”

Ana Maria Pantaze este câștigătoarea Românii au talent 2019, cea care a reușit să îi surprindă pe telespectatori, dar și pe jurați cu vocea ei de aur. De meserie croitoreasă, Ana Maria a reușit să dea la o parte orice stereotip și să demonstreze că se poate ajunge departe cu multă ambiție, indiferent de meserie și de locul din care provii.

În media au început să apară deja discuții pe tema cine va câștiga, în seara aceasta, premiul cel mare ,,Românii au talent”. Pentru că finala se desfășoară live și fericitul câștigător este ales prin vot de publicul din toată țară, nu putem spune decât că, cel mai talentat și pasionat va pleca acasă cu cecul de 120.000 de euro.

Printre favoriții publicului se numără Ema Stoian, o fetiță de doar 10 ani care a primit cel de-al doilea golden buzz-ul de la Andra. Fetița este pasionată de gimnastică ritmică, acrodance și dans contemporan încă de la vârsta de 3 ani și jumătate de când părinții au înscris-o la lecții de balet, dans, dar și gimnastică. Când avea doar 6 ani profesoara a văzut cât este de talentată și le-a recomandat părinților să o înscrie la lecții de gimnastică ritmică de performanță. Și rezultatele nu au întârziat să apară. Un an mai târziu, Ema Stoian câștiga medalia de aur la Cupa României la această disciplină.

Anul acesta, fetița a participat la Dance World Cup, din Barcelona unde s-a clasat pe primul loc la secțiunea de acrodance, la categoria ei de vârstă. Toată familia iubește dansul, însă Ema a avut șansa să facă performanță. Pe lângă pasiunea legată de dans, Ema iubește muzica, pictura și designerul vestimentar. Ea își face aproape singură ținutele de dans în sensul în care își aplică pe rochii pietre și diverse paiete.

Ema Stoian ar putea pleca acasă cu cecul imens de 120.000 de euro, dar și cu premiul de originalitate de 10.000 de euro pe care ,,se bate” cu alți 3 concurenți Magitot, Ana Maria Pantaze, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc.

 

Emil Rengle a fost ales anul trecut cel mai talentat român

Coregraful Emil Rengle, în vârstă de 28 de ani, a plecat acasă cu cecul imens de 120.000 de euro
Sursa foto: cancan.ro

Cine a câștigat anul trecut premiul cel mare de 120.000 de euro?

În finala de anul trecut, Emil Rengle (28 ani) a fost desemnat câştigătorul „Românii au talent“. El este primul dansator din istoria emisiunii care a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro. De altfel, toţi cei trei concurenţi care s-au clasat pe primele 3 locuri au fost dansatori. Emil Rengle a mai câștigat și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. El este cunoscut în lumea mondenă drept ,,coregraful vedetelor” și a colaborat de-a lungul timpului cu vedete precumAlexandra Stan, Inna, Alex Velea sau Loredana Groza.

„Vă mulţumesc din suflet! Premiul acesta este al nostru, al tuturor. Mă voi strădui să fac în aşa fel încât din banii câştigaţi toţi să ne bucurăm. Niciodată nu am crezut că voi ajunge până aici. Eu am fost un mesager. Mesajul a fost demult scris, a trebui ca cineva să-l pună pe scenă. Mă bucur şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să fiu eu mesagerul. Mulţumesc celui de Sus că m-a ales pe mine! Mulţumesc lui Dumnezeu! Chiar El este vinovatul!“, a declarat coregraful după câştigarea concursului.