Life

Câți bani a încasat Babasha pentru a cânta pe scenă alături de Coldplay. Reacția manelistului după valul de controverse apărut

Câți bani a primit Babasha pentru a cânta pe scenă alături de membrii trupei Coldplay. Ce a spus tânărul cântăreț de manele?
17.06.2024 | 17:33
Cati bani a incasat Babasha pentru a canta pe scena alaturi de Coldplay Reactia manelistului dupa valul de controverse aparut
Ce spune Babasha despre banii încasați la concertul Coldplay în România. Sursa foto: Facebook, captură TikTok, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A primit sau nu Babasha bani pentru a cânta la concertul Coldplay în România? Sunt semne de întrebare în acest sens după controversele create pe seama prezenței tânărului pe scenă. Chiar el a lămurit misterul.

Ce spune Babasha despre remunerația de la concertul Coldplay

Membrii trupei britanice au avut un concert memorabil, în România, în zilele de 12 și 13 iunie. Atât prin show-ul pe care l-au făcut, cât și prin invitația lui Babasha de a cânta manele, pe scenă, alături de ei, la Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Babasha a fost acompaniat de Chris Martin în timp ce interpreta melodia sa, de pe locul 1, în trending, pe Youtube, intitulată ”Păi Naa”. Nu se aștepta o clipă să fie huiduit, dar dincolo de acest aspect, care a creat confuzie mare celor de la Coldplay, Babasha a câștigat notorietate.

Vlad Babasha pe numele complet a ajuns să fie cunoscut de o țară întreagă după ce a cântat cu Coldplay, două zile la rând chiar. Prima oară reamintim că a fost huiduit, iar a doua oară aplaudat. Au fost din nou și români care nu și l-au dorit pe scenă, dar au părăsit locul în liniște.

ADVERTISEMENT

S-au iscat multe semne de întrebare legate de motivul pentru care Babasha a fost ales să cânte cu Coldplay, chiar dacă s-a aflat că însuși Chris Martin l-ar fi ales, legându-se de scopul trupei sale, de a promova diversitatea culturală.

Sunt și semne de întrebare cu privire la remunerație. A primit tânărul cântăreț de manele și bani pentru prestația sa sau a fost pur și simplu o oportunitate de promovare, o faptă bună din partea membrilor formației Coldplay?

ADVERTISEMENT

Babasha: ”Vă jur cu mâna pe inimă!”

Babasha neagă faptul că a fost plătit și a subliniat că nici el la rândul său nu a plătit pe nimeni pentru a avea parte de șansa pe care orice artist român și-ar dori-o. Tânărul artist în vârstă de 22 de ani cataloghează ”idioțenii” zvonurile despre remunerație.

”Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi se pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost niciun marketing.

ADVERTISEMENT

Vă jur cu mâna pe inimă! Mi se pare o mare prostie cine crede așa și, pentru conspirațiile astea. Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niște idioțenii foarte mari!”, a transmis Babasha pe internet.

ADVERTISEMENT