News

Câți bani a încasat familia Băitoi, după ce a câștigat FINALA Chefi la cuțite. Cecul imens emis de Antena 1

18.06.2019 | 23:19
Cati bani a incasat familia Baitoi dupa ce a castigat FINALA Chefi la cutite Cecul imens emis de Antena 1

Ediția specială a emisiunii ”Chefi la cuțite”, cea dedicată familiilor, a avut marea finală marți seara, când familia Băitoi a plecat acasă cu marele premiu! Războiul culinar a început de la ora ora 20:00, pe Antena 1. Trei familii care s-au calificat în marea finală și-au disputat marele premiu de 10 mii de euro!

Familia câștigătoare a ediției speciale ”Chefi la cuțite” a plecat acasă cu 10.000 de euro

O premieră a constituit-o faptul că chef Sorin Bontea nu a avut nicio echipă în finală! Așadar, celebrul bucătar a privit marea finală supărat, dar detașat. Cele mai mari șanse de reușită a avut chef Scărlătescu, care a avut două echipe calificate în marea finală!

Prima bătălie a fost câștigată de familia Binh, care s-a calificat prima în marea finală șicare l-a făcut foarte mândru pe chef Scărlătescu. „Fericirea pe care am simţit-o în momentul respectiv a fost una de finală, zici că am câştigat sezonul. Andrei, cel mic, a fost sufletul echipei, s-a implicat foarte, foarte mult. Sper ca în finală să îi mai iau în braţe din nou, cu acelaşi motiv- victoria”, a spus juratul echipei roşii, mândru.

Castigatori Chefi la cutite 2019
Castigatori Chefi la cutite 2019

Chef Sorin Bontea, fără echipă în finală

„Cea de-a doua confruntare pe echipe din sezonul special Chefi la cuțite a strălucit în culoarea galben, căci familia Băițoi, bucătarii lui chef Florin Dumitrescu, au reușit să se califice în finala celui mai iubit show culinar. Pe parcursul a trei sesiuni de gătit pline de evenimente neașteptate, Nadejda și soțul său Victor, alături de cei doi copii, Victoria și Valentin, au arătat că au sarea și piperul necesare pentru a participa în lupta finală: „Ce mi se pare incredibil la această familie este că ei cred în șansa lor. Când pun mâna să facă, chiar fac!”, a spus chef Florin despre ei.

Spre supărarea lui chef Bontea, care va privi de pe margine marea finală a sezonului special, şi cel de-al treilea battle a stat tot sub culoarea roşie, familia Crudu, coordonatã tot de chef Scărlătescu asigurându-şi ultimul loc în finală. „Urmează o echipă senzaţională, fantastică, fabuloasă, cea mai tare echipă cu care aş putea să lucrez în viaţa asta – familia Crudu!”, şi-a prezentat Chef Cãtãlin concurenţii alături de care a luptat în ultima zi înainte de marea finalã.