Câți bani a pierdut Adrian Mutu venind la naționala U21: „Iau de 4 ori mai puțin”. Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Cosmin Crăciun   
în Echipa nationala
28/11/2020, 13:44
Câți bani a pierdut Adrian Mutu venind la naționala U21: „Iau de 4 ori mai puțin”. Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Câți bani a pierdut Adrian Mutu venind la naționala U21: „Iau de 4 ori mai puțin”. Exclusiv

Adrian Mutu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre decizia de a prelua echipa națională U21. El a dezvăluit câți bani a pierdut, în condițiile în care avea oferte mult mai avantajoase din zona Golfului.

Selecționerul echipei naționale de tineret nu regretă alegerea făcută și mărturisește că se reușita calificării la Euro 2021 valorează mai mult decât sumele pierdute.

De asemenea, Mutu a dezvăluit că nu ar accepta acum să meargă la Dinamo, din cauza instabilității de la club. El acuză conducătorii spanioli pentru ce se întâmplă în „Groapă”.

Câți bani a pierdut Adrian Mutu: „Iau un sfert din cât aș fi putut câștiga acolo”

Adrian Mutu a semnat cu naționala U21 în luna ianuarie a acestui an, iar în acea perioadă avea oferte foarte interesante din zona Golfului. Deși ar fi putut câștiga mult mai bine în zona arabă, Mutu a preferat să lucreze pentru FRF și spune că nu regretă.

Salariul „Briliantului” la națională este de 5.000 de euro lunar, iar fostul atacant susține că dacă ar fi acceptat oferta din Dubai ar fi primit 20.000 de euro pe lună. Cu toate acestea, Mutu nu regretă alegerea făcută și susține că satisfacția morală este mai importantă decât cele materiale.

„Nu e corect să vorbesc despre sume. Dar am pierdut bani. Ca idee, câștig la naționala de tineret cam un sfert din ce luam în Dubai. La fel de adevărat este că această calificare valorează mult, valorează toți banii pe care i-am pierdut!”, a spus Mutu în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 5.000 de euro pe lună este salariul lui Adrian Mutu la România U21.
  • 20.000 de euro lunar ar fi putut câștiga în Dubai.

Cum ar răspunde unei oferte de la Dinamo: „Pas! Ce să spun?”

„Briliantul” a vorbit și despre situația critică în care se află fosta sa echipă. Dinamo stă pe un butoi de pulbere, după ce suporterii s-au întors total împotriva conducătorilor spanioli. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Pablo Cortacero nu a plătit nici măcar facturile de telefonie, iar „câinii” s-au săturat și vor să preia clubul.

Deși a evoluat în Ștefan cel Mare și a fost și oficial al grupării alb-roșii în urmă cu trei ani, Mutu nu vrea să audă de o revenire în „Groapă”. El susține că mediul toxic din Ștefan cel Mare este unul din care nu ar vrea să facă parte. De asemenea, Mutu regretă momentele grele prin care trec Cosmin Contra și fanii alb-roșii.

„Pas! Ce să spun? Nu m-aș duce! Situația de la Dinamo este dificilă și îmi pare rău în primul rând pentru Cosmin și pentru toată galeria frumoasă a lui Dinamo. Ce se întâmplă acolo nu e normal și nu vreau să fac parte din așa ceva!”, a adăugat „Briliantul”.

Închide ×