News

Câți bani a pierdut Andreea Bălan, din cauza problemelor de sănătate. Suma este colosală

01.04.2019 | 17:17
Cati bani a pierdut Andreea Balan din cauza problemelor de sanatate Suma este colosala

Andreea Bălan, cât a fost în putere, nu a ratat o ocazie prin care să bucure publicul cu show-urile sale, astfel că a adunat ceva avere de-a lungul timpului. De banii de sub saltea a fost acum nevoie, dat fiind  problemele sale de sănătate.

Andreea Bălan a pierdut 10.000 de euro, din cauza problemelor de sănătate

După cele 3 operații suferite și multe zile de spitalizare, artista va avea o pierdere de 10.000 de euro, trupa sa încasând cel puțin 2.500-3.000 de euro pentru o reprezentație. Mai mult, cântăreața și-a plătit membrii trupei, dansatori și cântăreți, pentru a se asigura că nu îi va pierde ori că aceștia nu își vor căuta oferte mai bune, ceea ce dublează pierderile.

Potrivit wowbiz.ro, solista ar forța nota, chiar dacă medicii îi recomandă să se menajeze în următoarele luni, tocmai pentru ca situația din punct de vedere al finanțelor să revină la cea de odinioară.  De altfel, existau discuții despre situația financiară și alergătura sa după bani încă dinainte ca solista să se confrunte cu probleme de sănătate.

Câți bani a pierdut Andreea Bălan, din cauza problemelor de sănătate. Suma este colosală
Artista va avea o pierdere de 10.000 de euro, trupa sa încasând cel puțin 2.500-3.000 de euro pentru o reprezentație

Andreea Bălan, despre alergătul după bani

Atunci, Andreea a sușinut că: „În cazul meu, că tot am fost întrebată de ‘nşpe mii de ori, cu prima fetiță am ales să alăptez fix o lună pentru ca apoi să pot merge la emisiuni relaxată (în juriu la TCDU am revenit la 2 săptămâni pentru că aşa este în contract) şi la concerte fără să mă mulg prin băi.  De ce să mergi la concerte aşa repede?! Iar o întrebare stupidă pusă de prea mulţi oameni. Nu e deloc repede – se merge la concerte după o pauză de 4, 5 luni, că luăm în calcul şi pauză de dinainte de naştere, 4,5 luni, în care ieşi din sistem şi în care nu există niciun câştig financiar şi se trăieşte strict din economii, dar facturile nu se opresc în aceste luni.

Totodată, dacă stai prea mult acasă, adio echipa (band, dansatori, colaboratori) deoarece e firesc să îşi găsească alte joburi, nu să te aştepte pe ţine să îţi creşti copiii. Dar na, pentru unii oameni decât să îşi pună creierul la contribuţie, e mai simplu să mă judece pe mine şi pe alte artiste care s-au reîntors rapid pe scenă. Şi a te întoarce pe scenă nu înseamnă că pleci de acasă şi laşi bebeluşul de izbelişte, înseamnă că pleci câteva ore şi te întorci acasă chiar în aceeaşi zi şi faci asta de câteva ori pe luna la început, nu prea des”, a declarat Andreea Bălan.