Stiri sportive

Câți bani a pierdut Cătălin Moroșanu din cauza pandemiei de coronavirus: „Nici sponsorii mei nu mai pot plăti”

28.04.2020 | 15:19
Cati bani a pierdut Catalin Morosanu din cauza pandemiei de coronavirus Nici sponsorii mei nu mai pot plati
Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Luptătorul Cătălin Moroșanu a pierdut o groază de bani de când s-au anulat toate evenimentele sportive. Moldoveanul supranumit și Bestia din Carpați este îngrijorat pentru situația lui financiară și susține că Guvernul ar trebui să îi ajute pe sportivi, nu doar să se laude cu măsuri.

Cătălin Moroșanu a pierdut 100.000 de euro

Cătălin Moroșanu a declarat la Teo Show că trebuia să participe la două evenimente, unul la Galați, altul la Cluj Napoca. Având în vedere că au fost interzise competițiile sportive, doar din cauza anulării acestor competiții de K1 sportivul a pierdut nici mai mult, nici mai puțin decât 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Da, am pierdut foarte mulți bani. Am pierdut două contracte, unul cu Primăria Galați, unul cu Primăria Cluj. Trebuia să vină luptători din Olanda, era un eveniment de K1. Cam în jur de 100.000 de euro am pierdut și nici sponsorii mei nu mai pot plăti pentru următorul eveniment. Ajungem să nu mai facem evenimente din astea mari și ne ducem la vale”, a declarat Moroșanu la Teo Show.

„Trebuie să ne ajute și Guvernul cu ceva”

„Trebuie să ne ajute și Guvernul cu ceva. Să vedem ce măsuri s-au luat pentru sportivi. Dacă sportivii stau prea mult în izolare își pierd din abilități. Nu ai voie la sală, trebuie să te antrenezi.

ADVERTISEMENT

Eu acum am făcut burtă, na, sunt promotor. Sportivii trebuie mereu să se țină în formă”, a mai spus Moroșanu.

Sportivul a mărturisit și cât de greu îi este în izolare, mai ales că soția lui îl bate la cap zi de zi cu tot felul de lucruri: „Nevasta mă terorizează în carantină. Mereu îmi atrage atenția cu ceva: vezi că ai lăsat farfuri nu știu cum, vezi aia, vezi cealaltă”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă din punct de vedere financiar a fost pe pierdere în ultima vreme, Cătălin Moroșanu nu renunță să îi ajute pe oamenii nevoiași.

Sportivul s-a implicat într-o campanie pentru a-l ajuta pe Sergiu, băiatul din Iași care a apărut călare pe cal în centrul orașului impresionând o țară întreagă.

ADVERTISEMENT