News

Câți bani a pierdut fiul lui Adrian Năstase cu resortul de la plaja Corbu. Mihnea cere 450 de lei pentru o noapte la cort

Fiul și nora lui Adrian Năstase au tras linie la un an după ce au inaugurat complexul de corturi inspirate din cultura amerindiană, de pe plaja Corbu.
16.06.2022 | 11:42
Cati bani a pierdut fiul lui Adrian Nastase cu resortul de la plaja Corbu Mihnea cere 450 de lei pentru o noapte la cort
Mihnea, fiul fostului premier Adrian Năstase, s-a sociat cu soția lui, Corina, într-o afacere turistică, la Corbu / Colaj foto: Fanatik / Sursa: Facebook, Booking
ADVERTISEMENT

Mihnea Năstase și noua lui soție, Corina Corolevschi, au inaugurat, anul trecut, un complex turistic inedit, pe plaja de la Corbu. Teepee este un resort format din corturi de inspirație amerindiană, care au condiții de 5 stele, la interior. Complexul mai are o zonă de tip restaurant, un ring de dans, un loc pentru odihnă dar și unul pentru camping cu rulota.

Pierderi pe linie, după primul an în domeniul turismului, pentru Mihnea Năstase

Complexul Teepee, situat la 100 de metri de plaja Corbu, a fost inaugurat în iunie 2021, proiectul fiind întârziat de perioada de pandemie. La exact un an de la inaugurare, cei doi au tras linie și și-au dat seama că au pierdut mai mult decât au investit. Asta nu înseamnă, însă, că business-ul nu ar avea potențial.

ADVERTISEMENT

Teepee Corbu este o locație administrată de două societăți comerciale: Wild Beach Resort Corbu SRL, în care Mihnea Năstase este administrator și deține 91% din părțile sociale, iar Corina Ioana Corolevschi are 9%; și Wild Beach Camping Corbu SRL, în care noua doamnă Năstase e administrator și are 91%, iar Mihnea – 9%. Cei doi și-au împărțit în mod egal zonele din resort: Mihnea e responsabil pe partea de corturi, iar Corina se ocupă de zona de campare.

În primul an de activitate, firma lui Mihnea a înregistrat o cifră de afaceri de 176.610 lei, iar pierderea netă a fost de aproape 42.000 de lei. Datoriile firmei au ajuns, însă, la 436.992 lei, iar firma a declarat un singur angajat.

ADVERTISEMENT

Și soția Corina a pierdut bani la Corbu

Cealaltă societate, administrată de Corina, a avut încasări mai mici, de 78.222 lei și o pierdere de 36.211 lei. De asemenea, datoriile firmei au ajuns la 242.258 lei.

Interesant este că barul de la TeePee este înregistrat pe o a treia firmă, pe care Mihnea Năstase o deține împreună cu omul de afaceri Iulian Ninel Dănilă, fiecare cu 50%. Și această societate a încheiat anul cu o ușoară pierdere, de 19.454 lei, la o cifră de afaceri de 145.541 lei.

ADVERTISEMENT

Teepee Corbu are șanse să devină o atracție pentru turiștii care preferă zona de nord a litoralului românesc, în ciuda prețului destul de piperat. O noapte la cort, în plin sezon estival, este de aproximativ 450 de lei.

Clienții au apreciat locația mai degrabă sălbatică, extrem de aproape de plajă, dar au criticat faptul că apa de la duș este sărată și este frig, în nopțile mai răcoroase, conform portalului Booking.

ADVERTISEMENT

Nora lui Adrian Năstase este multiplă campioană națională

Corina Corolevschi și Mihnea Năstase formează un cuplu de mai mulți ani, iar în septembrie 2021 și-au oficializat relația, în cadrul unui eveniment select.

Corina este fiica omului de afaceri Constantin Corolevschi, cu business-uri prospere în domeniul turismului, a importului de cherestea și în industria navală. Noua doamnă Năstase a practicat atletismul de performanță și este multiplă campioană națională la 60, 100 și 200 de metri.

La 21 de ani, Corina Corolevschi de plimba deja cu un Bentley și devenise o celebritate în orașul natal, fiind poreclită ”Prințesa Constanței” sau, mai simplu, ”Doll” (păpușă, în limba engleză). Ulterior, atât ea cât și Mihnea s-au angajat la Parlamentul European și au primit o altă poreclă, ”Barbie și Ken”, din cauza faptului că la toate ieșirile în oraș erau îmbrăcați doar la patru ace.

ADVERTISEMENT