Sport

Câți bani a pierdut Gigi Becali pentru că FCSB a fost egalată la ultima fază de UTA. Sistemul de premiere în Cupa României Betano

FCSB a pierdut o sumă deloc de neglijat după ce a fost egalată de UTA la ultima fază a meciului din Cupa României Betano.
20.10.2022 | 20:54
Cati bani a pierdut Gigi Becali pentru ca FCSB a fost egalata la ultima faza de UTA Sistemul de premiere in Cupa Romaniei Betano
341.000 de euro putea câștiga FCSB cu victorii pe linie în Cupa României Betano. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa lui Nicolae Dică a ratat victoria dramatic în primul meci din grupele Cupei României Betano, după ce a avut nu mai puțin de trei jucători eliminați.

Câți bani a pierdut Gigi Becali după ce UTA a egalat în prelungiri FCSB în Cupa României Betano

FCSB putea câștiga 12.000 de euro cu o victorie împotriva celor de la UTA. În urma rezultatului de egalitate Gigi Becali va încasa totuși 4.000 de euro, pentru un meci în care a jucat mai mult cu rezervele.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mai primit însă o veste proastă și mai are de achitat o amendă de 1.000 de euro datorită incidentelor cauzate de Peluza Nord la meciul de la Ploiești cu Petrolul.

Nu a fost însă singura surpriză din Cupa României. Farul Constanța a ratat de asemenea victoria în meciul cu Alexandria de la Turnu Măgurele și a pierdut 8.000 de euro. Echipa lui Hagi a condus de două ori și a fost egalată în minutul 86.

ADVERTISEMENT

Poate cea mai mare surpriză a fost victoria celor de la CS Ocna Mureș în fața Chindiei Târgoviște, unde Toni Petrea e pe val și avea patru victorii consecutive. Mureșenii au reușit să încaseze 12.000 de euro, o sumă excelentă pentru un club de Liga a treia.

În total, FRF și Betano au pus la dispoziție premii în valoare de 432.000 de euro pentru această fază a competiției. Însă premiile vor fi din ce în ce mai mari începând cu faza sferturilor de finală.

ADVERTISEMENT

Câți bani pot încasa cluburile în Cupa României Betano

Cu trei victorii în faza grupelor, cluburile pot câștiga 36.000 de euro. Echipele calificate în sferturile de finală vor primi 25.000 de euro pentru o victorie.

Ce sume de bani se câștigă în semifinale și finală

Echipele calificate în semifinale vor încasa 50.000 de euro de victorie, în timp ce câștigătoarea marelui trofeu va primi nu mai puțin de 240.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Chiar și finalista nu va pleca acasă cu buzunarele goale și va primi 10.000 de euro pentru cheltuielile organizatorice.

Astfel, o echipă care reușește victorii pe linie în Cupa României Betano și cucerește marele trofeu ar putea avea parte și de o rețetă financiară pe măsură: 341.000 de euro.

  • 341.000 de euro pot obține echipele din Cupa României Betano cu 6 victorii pe linie și câștigarea trofeului
  • 8.000 de euro a pierdut FCSB în urma semieșecului cu UTA

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,85 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: