Life

Câți bani a pierdut Pavel Bartoș de când cu pandemia de coronavirus: „A creat o gaură în buget”

15.05.2020 | 14:07
Cati bani a pierdut Pavel Bartos de cand cu pandemia de coronavirus A creat o gaura in buget
ADVERTISEMENT

Chiar dacă pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap, punând „pe hold” atât emisiunea pe care o prezintă la Pro TV, cât și spectacolele de teatru programate până la sfârșitul acestui an, Pavel Bartoș rămâne un optimist incurabil și încearcă să vadă partea plină a paharului. Asta pentru că a profitat din plin de cele două luni de izolare pentru a petrece timp prețios în compania soției și, bineînțeles, a fetițelor care reușesc întotdeauna să uite de griji.

Lui Pavel Bartoș i-a priit în izolare. Prezentatorul Românii au Talent s-a redescoperit în online

În plus, de când stă acasă, i-au încolțit în minte o groază de idei, care mai de care mai trăsnite și abia așteaptă să le pună în practică. Online, deocamdată, pentru că numai așa poate păstra legătura cu fanii săi.

ADVERTISEMENT

Așa se face că între jocurile cu cele trei prințese ale sale, carismaticul prezentator TV își face timp să descopere și latura tehnică, indispensabilă în vremurile pe care le trăim. De unde are energie pentru toate aceste activități, vă spune chiar el, în interviul acordat recent pentru ciao.ro.

Viața în izolare e frumoasă! Am avut timp să stau cu a mea familie, să mâncăm împreună, să ne jucăm. Am stat de vorbă cu prietenii foarte des. Am fost aproape de oamenii care mă urmăresc în online. Am învățat enorm de multe lucruri tehnice, ca toți ceilalți artiști am încercat să mă regăsesc în online, dar m-am lovit de foarte multe.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, am lansat o provocare muzicală – stai acasă și cântă, care a avut câteva episoade: una cu ai mei colegi de la teatru, alta cu cei de la Românii au talent, alta specială pentru 1 mai cu unii dintre cei mai cunoscuți bucătari! Tare faine toate. Totodată, am lansat o serie de interviuri altfel!

Chiar în primul dintre acestea, Smiley a spus că marele meu defect este că sunt o persoană atehnică. Recunosc! Iar de curând am lansat și primul episod din „Casa de Pavel”. Nu vă spun decât că am plecat în Hawai, pentru mai multe detalii mai bine vedeți episodul!”, a dezvăluit Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus „a creat o gaură în buget”

Chiar dacă s-a bucurat de clipele petrecute acasă, alături de cei dragi, își dorește ca viața să revină la normal cât mai repede posibil. Nu de alta, dar recunoaște că veniturile sale au avut de suferit în această perioadă. Pune, însă, mai presus de orice sănătatea sa și a întregii familii, pentru că „restul le mai recuperăm”.

Atunci când la nivel mondial se iau atâtea măsuri de precauție, atâtea restricții, nu ai cum să nu te panicheze puțin. Dar am încercat să mă informez cât mai corect pentru a găsi cele mai bune opțiuni în ceea ce mă privește pe mine și familia mea și a ieși sănătoși din această perioadă.

ADVERTISEMENT

În cazul meu, am încercat să văd partea plină a paharului: m-am bucurat 2 luni, din plin, de a mea familie. O gaură în buget a creat tuturor artiștilor din România. S-au anulat concerte, spectacole, evenimente. Dar pentru mine mai importantă este sănătatea mea și a celor dragi mie. Restul le mai recuperăm!”, a mai spus îndrăgitul actor și prezentator TV.

ADVERTISEMENT