Fotbal intern

Câți bani a plătit Gabi Balint pentru a fi ”colonel” în Asociația Steliștilor. ”Primul suporter de onoare”

14.02.2021 | 10:38
Cati bani a platit Gabi Balint pentru a fi colonel in Asociatia Stelistilor Primul suporter de onoare
ADVERTISEMENT

Fostul atacant Gabi Balint a plătit o sumă de bani la Asociația Steliștilor și a primit titlul onorific de ”colonel”, fiind primul suporter de onoare al clubului CSA Steaua.

Omul care a marcat la penalty-uri în finala de la Sevilla este un susținător al echipei Armatei și nu de multe ori a dezvăluit că nu se regăsește în proiectul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

MAPN a publicat toate cheltuielile Clubului Sportiv al Armatei în anul 2020, iar secția de fotbal este în topul bugetelor. George Ogăraru, noul manager sportiv al CSA Steaua are și la un salariu deloc de neglijat pentru un club de Liga 3.

Gabi Balint s-a înscris în Asociația Steliștilor și donează bani pentru clubul Artmatei

Deși clubul Armatei beneficiază de acest buget impresionant, fanii din Peluza Sud au decis să ajute și au creat un proiect prin Asociația SAteliștilor în care se strâng bani, iar unul dintre primii care au cotizat a fost Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

”Am plecat căpitan în rezervă. Am devenit primul suporter de onoare în Asociația Steliștilor. Sunt patru grade, practic. În acest moment sunt vreo 2.000 de membri și 700 de cotizanți”, a declarat fostul internațional la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Nu este un proiect copiat după DDB, pentru că acesta al nostru există din 2017. Nu e ca la Dinamo, care e în Liga 1. La Dinamo nu s-au divizat fanii. Mai sunt două procese pe rol. Se vor mai înscrie. Faci și cum simți. Sunt mulți care încă sunt nehotărâți, echipa este în Liga 3”, a mai spus Balint.

ADVERTISEMENT

Cum se împart banii strânși de fani

”70% din bani se vor duce spre prime pentru jucători, 25% se vor duce către galerie, deplasări și 5%, acte caritabile. Lucru frumos al celor de la Peluza Sud. Am fost numit primul suporter de onoare, dar vor urma și alții. Am primit două tricouri, niște abțibilduri, materiale promoționale”, a explicat fostul fotbalist.

Simpatizanții CSA Steaua sunt invitați să devină membri cotizanți, contra unei sume anuale. Pentru 100 de lei, un suporter devine ”sergent”. Pentru 150 de lei, primești gradul de ”maior”.
Dacă plătești 300 de lei pe an ești ”colonel”, iar pentru gradul de general trebuie să plătești 1947 de lei, anul de înființare al clubului.

ADVERTISEMENT

George Simion, președintele AUR, a recunoscut că în copilărie a fost stelist și că stadionul din Bulevardul Ghencea era casa lui. Se dezice de clubul finanțat de George Becali, FCSB, chiar dacă afaceristul consideră că echipa lui este continuatoarea Stelei București.

ADVERTISEMENT
Tags: