Un tânăr a mâncat o porție de paste la restaurantul lui Florin Ristei din București și a dezvăluit câți bani a plătit pentru acestea. Românul a testat mai multe localuri deținute de vedetele de la noi din țară.
Cu mai bine de trei ani în urmă, Florin Ristei a deschis un local în Centrul Vechi din București, alături de alți doi prieteni. Restaurantul este situat la etajul 6 al unei clădiri de pe Lipscani și reprezintă un proiect important pentru cântăreț.
Localul a fost deschis în martie 2021, iar Florin Ristei și prietenii săi și-au dorit ceva sofisticat. Au început să lucreze la acest proiect încă de dinainte de pandemie. Inițial, restaurantul nu e mers foarte bine, însă acum are foarte mulți clienți.
“Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel! ”, a declarat Florin Ristei acum ceva timp, în podcastul găzduit de Radu Țibulcă.
Matei Teodoru, un cunoscut vlogger, a vizitat mai multe dintre restaurantele deținute de vedete, iar de data aceasta s-a oprit la localul lui Florin Ristei, acolo unde a mâncat o porție de paste cu trufe.
Creatorul de conținut și-a mai comandat desert, dar și două băuturi și a dezvăluit cât a plătit pentru toate. Acesta a descris locația ca fiind “superbă”, iar meniul are numeroase feluri de mâncare.
“Locația este superbă. N-am ce să zic. Mi-a plăcut foarte mult și nici nu are ce să nu-ți placă. Este la etajul 6 în Centrul Vechi și sunt puține clădiri înalte în Centrul Vechi, tocmai de asta cred că este o locație selectă.
Meniul este destul de variat și destul de interesant din punct de vedere al poveștii. Fiecare preparat are o poveste. Am luat un singur fel principal de mâncare și un desert.
O porție de paste cu trufe, preparat care ar trebui să fie foarte bun. Are în rețetă ciuperci, sos de hribi, parmezan și trufe. Miroase extraordinar de bine.
Am testat aceste paste în foarte multe locații din București, ceea ce înseamnă că ar trebui să venim cu o părere avizată”, a spus vloggerul într-un videoclip postat pe canalul de YouTube.
Pentru porția de paste, creatorul de conținut a plătit 76 de lei. Toată comanda l-a costat pe Matei Teodoru 150 de lei.
Întreaga experiență a fost una foarte plăcută pentru vlogger. Pastele pe care le-a consumat la restaurantul lui Florin Ristei au primit cea mai mare notă, și anume 9,62.
Acesta a mai remarcat un detaliu important, și anume că pastele nu au fost cumpărate din supermarket, ci sunt de casă.
“Da, bro, se înscrie bine. Nu sunt paste din comerț, par să fie făcute în casă. Bucăți de parmezan cât cuprinde. Nu e nevoie să iau din ele mai mult. Nota este de 9,62 – pentru gust. Este cea mai mare notă pe care am dat-o până acum.
Îmi place că sunt bucăți cu totul de hribi, trufe și parmezan. Top! Pastele sunt absolut geniale. Servirea este foarte bună, iar abordarea ospătarilor este ca la carte”, a mai spus Matei Teodoru.