Life

Câți bani a primit Alexandra Ciomag pentru cele 19 săptămâni petrecute la Survivor România. Poate să-și cumpere o mașină de fițe cu ei

Alexandra Ciomag a părăsit Survivor România 2023 în semifinală, dar câștigat bani frumoși în cele 19 săptămâni petrecute în concurs.
24.05.2023 | 12:26
Cati bani a primit Alexandra Ciomag pentru cele 19 saptamani petrecute la Survivor Romania Poate sasi cumpere o masina de fite cu ei
Câți bani a câștigat Alexandra Ciomag de la Survivor România 2023. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag a plecat de la Survivor România cu o sumă frumușică de bani. Concurenta eliminată chiar în semifinala concursului a câștigat suficient pentru a-și cumpăra un bolid de lux când ajunge în țară.

Cu câți bani a plecat Alexandra Ciomag de la Survivor România

Alexandra Ciomag a adunat cele mai puține voturi în ediția de marți, 23 mai 2023, a emisiunii Survivor România. Astfel, lupta de miercuri seară se va da între Dan Ursa, primul care s-a clasat în finală, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Alexandra Ciomag a pierdut șansa la marele premiu în valoare de 100.000 de euro, a câștigat bani frumoși la Survivor România. Conform informațiilor apărute în presă, Războinicii au încasat pentru fiecare săptămână în junglă între 1000 și 1550 de euro.

Fosta Războinică a intrat în concurs abia din a două săptămână. În total, Alexandra Ciomag a rezistat la Survivor România 19 săptămâni, iar la un calcul simplu, aflăm ca câștigat o sumă importantă de bani.

ADVERTISEMENT

Tânăra a încasat între 19.000 și 29.450 de euro. Cu acești bani, poate să-și cumpere un bolid de lux atunci când se va întoarce în țară. Momentan, ea a rămas în Republica Dominicană pentru marea finală.

Cum a reacționat Alexandra Ciomag după ce a aflat că este eliminată

Alexandra Ciomag a fost de mai multe ori în pragul eliminării la Survivor România. De data aceasta însă, a ajuns la vot cu unii dintre cei mai susținuți concurenți și nu a mai fost salvată de telespectatorii Survivor.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, fosta Războlinică a dezvăluit că este mândră de ea. Pe lângă bani, Alexandra Ciomag pleacă de la Survivor și cu lecții importante de viață, pe care a avut ocazia să le primească pe parcusrul competiției.

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în aici. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige… Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență. Țin minte că în camp am avut curaj să-mi spun punctul de vedere

ADVERTISEMENT

Și am spus așa cum cred și cum simt eu. La primele trasee, aveam niște emoții enorme, dar m-au făcut să mă ambiționez și mai tare. Doar în consiliu am aceleași emoții ca la început”, a spus Aleaxndra Ciomag, după ce a fost eliminată de la Survivor.

ADVERTISEMENT