Life

Câți bani a primit Alexandra Porkolab pentru cele 21 de săptămâni petrecute la Survivor România. Mulți nu câștigă atât într-un an

Câți bani a primit Alexandra Porkolab pentru cele 21 de săptămâni în care a făcut parte din competiția Survivor. Mulți nu câștigă atât într-un an.
22.05.2023 | 11:43
Cati bani a primit Alexandra Porkolab pentru cele 21 de saptamani petrecute la Survivor Romania Multi nu castiga atat intrun an
Câți bani a primit Alexandra Porkolab la Survivor. Foto: Câți bani a primit Alexandra Porkolab / Pro Tv
ADVERTISEMENT

Câți bani a primit Alexandra Porkolab la Survivor România. Cu ce sumă imensă de bani a reușit să plece acasă după cele 21 de săptămâni.

Câți bani a primit Alexandra Porkolab

Iată câți bani am primit Alexandra Porkolab pentru toată perioada petrecută în Republica Dominicană la Survivor România. Sunt multe persoane care nu fac atâția bani nici măcar într-un an!

ADVERTISEMENT

Alexandra Porkolab nu a plecat acasă cu mâinile goale din Republica Dominicană. Având în vedere că a părăsit emisiunea la ediția cu numărul 59, ea a reușit să strângă o sumă impresionantă de bani.

Această ar fi primit 1000 de euro pe săptămână în Dominicană. Având în vedere că aceasta a intrat încă de la începutul competiției în junglă a reușit să strângă o sumă mare de bani. În cele 21 de săptămâni petrecute acolo această ar fi primit 21.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Au mai rămas patru concurenți în emisiune care se bat pentru a obține titlul cel Mare. Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan sunt cei aflați încă în Dominicană.

Ștefania Stănilă a fost cea care a părăsit competiția înainte. Aceasta a fost eliminată pe 17 mai de la Survivor România dar nu a plecat cu buzunarele goale.

ADVERTISEMENT

Câți bani au primit alți concurenți de la Survivor. Alexandra Porkolab a luat puțin prin comparație cu ei

Fosta gimnastă a primit pentru fiecare săptămână în junglă circa 1500 de euro. Astfel, totalul primit de aceasta pentru petrecerea timpului în Dominicană ar fi de circa 30.000 de euro.

Mult mai bine plătit a fost Ionuț Iftimoaie. Acesta ar fi primit circa 52000 de euro pentru cele trei luni petrecute în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Acesta are și planuri mari cu toți banii câștigați acolo, pe care vrea să investească în proiectul său de suflet, un centru comercial în Comănești, oraș din Bacău.

Conform informațiilor din presă, Vica Blochina a fost cea mai bine plătită concurentă de la Survivor. Fosta balerină ar fi primit numai puțin de 7000 de euro pe săptămână.

ADVERTISEMENT
Tags: