Life

Câți bani a primit Anca Serea la primul job în modelling: ”I-am ascuns sub saltea”

Iată câți bani a primit Anca Serea la primul job în modelling! Suma este una destul de mare, iar soția lui Adi Sînă avea doar 19 ani la vremea respectivă.
20.05.2022 | 17:33
Cati bani a primit Anca Serea la primul job in modelling Iam ascuns sub saltea
Câți bani a primit Anca Serea la primul job în modelling. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea a dezvăluit câți bani a reușit să câștige la primul ei job în modelling, la doar 19 ani, atunci când era elevă în ultimul an de liceu.

Câți bani a primit Anca Serea la primul job în modelling

Soția lui Adi Sînă s-a ales cu o sumă destul de mare de bani la primul ei job în modelling. Anca Serea a câștigat atunci 3.000 de dolari și își amintește și acum cât de mult a avut grijă de bani la acel moment, când avea doar 19 ani.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns acasă, vedeta a pus banii sub saltea, dar a fost destul de cumpătată și nu i-a cheltuit imediat. I-a dat și fratelui ei o parte din acea sumă.

“Prima campanie a fost făcută la un lanț de electrocasnice. Ședința foto a fost la București. Nu o să uit niciodată cum am plecat cu ghiozdănelul, în care erau vreo 3.000 de dolari. Mi s-a părut fantastic pentru omulețul de 19 ani care eram.

ADVERTISEMENT

Am mers cu trenul la Tecuci (n.r. orașul natal) și țineam rucsacul așa în spate – nu o să uit niciodată faza aceea – m-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia”

După aceea i-am ascuns sub saltea când am ajuns acasă. E locul unde își țin românii banii. M-am bucurat, mi-am luat un telefon, i-am dat și fratelui meu o parte, apoi i-am cheltuit așa ușor ușor.

ADVERTISEMENT

Eram chibzuită ca și acum. Eram în ultimul an de liceu când am câștigat acești bani din primul meu job în modelling”, a declarat Anca Serea pentru VIVA.

Cum se descurcă Anca Serea cu șase copii

Anca Serea a dezvăluit, recent, cum se descurcă cu șase copii. Fosta prezentatoare de la Prima TV nu se bazează foarte mult pe ajutorul soțului ei, întrucât acesta are un program destul de încărcat.

ADVERTISEMENT

Anca Serea are doi copii din căsnicia cu fostul soț, Filip Poplingher, David și Sarah, iar patru – Noah, Ava, Moise și Leah – din mariajul cu Adi Sînă.

Din fericire, copiii sunt destul de cuminți și înțelegători, lucru pentru care șatena este recunoscătoare.

Deși copiii o țin mereu în priză, Anca Serea reușește să-și facă timp și pentru ea, dar și pentru partenerul ei de viață. Atunci când nu se poate ocupa de copii, vedeta apelează la ajutorul bonelor. Adi Sînă nu este mereu acasă, așa că amândoi au nevoie de ajutor suplimentar pentru cei mici.

“Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte  înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare. 

Au program bine stabilit. Ne organizăm în ceea ce privește activitățile și lucrurile pe care trebuie să le facem de zi cu zi. Merg la școală până la 2-3. Suntem foarte ocupați. Sunt o mămică cu normă deplină, aș spune eu. 

Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui.

Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun.”, a declarat Anca Serea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: