Fotbal intern

Câți bani a primit Dinamo de la FIFA! Câinii sunt singurii din Liga 1 Betano care au încasat

04.12.2018 | 17:47
Cati bani a primit Dinamo de la FIFA Cainii sunt singurii din Liga 1 Betano care au incasat

Dinamo a primit bani serioși de la FIFA ca urmare a prezenței portarului Jaime Penedo în naționala statului Panama la Campionatul Mondial din Rusia. Forul internațional a anunțat că a făcut toate plățile pentru formațiile care au avut jucători implicați în turneul final disputat în această vară. Astfel, după ce au făcut calculele, cei de la FIFA au virat în conturile grupării din Ștefan cel Mare nu mai puțin de 254.700 de dolari.

Dinamo se numără printre cele 416 cluburi din întreaga lume care au trimis fotbaliști la Cupa Mondială. Câinii sunt singurii din Liga 1 Betano care au încasat. Nicio altă echipă de pe prima scenă nu a mai avut fotbaliști convocați la echipele naționale calificate.

Câți bani a primit Dinamo de la FIFA! Jaime Penedo in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 5 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Jaime Penedo a ajuns la Dinamo în 2016 după o experienţă în Costa Rica

Câți bani a primit Dinamo de la FIFA!

Dacă în Liga 1 Betano lucrurile sunt cât se poate de clare, către alte campionate s-au virat bani serioși. Există și o echipă care a luat jack pott-ul. Englezii de la Manchester City s-au ales 5.003.440 de dolari pentru jucătorii pe care i-au oferit la Campionatul Mondial de pe tărâm rus. De remarcat că forul internațional a trimis în Anglia aproximativ 37 de milioane de dolari.

Jaime Penedo a ajuns la Dinamo în urmă cu doi ani de zile și se află la prima aventură în fotbalul românesc. Panamezul a venit în Ștefan cel Mare după ce a evoluat un an de zile la Saprissa, în competiția din Costa Rica. În trecut, Penedo a mai jucat la echipa a doua a grupării spaniole Osassuna, dar și la LA Galaxy pentru două sezoane. A ieșit pe locul 3 alături de americani în cupa CONCACAF. Portarul este titular în naționala statului Panama și a fost pe teren la toate cele trei jocuri disputate de reprezentativa lui la Campionatul Mondial din Rusia. 130 de jocuri a strâns goalekeeperul dinamovist în tricoul panamezilor.

  • 48 de partide a bifat Jaime Penedo pentru Dinamo în Liga 1 Betano