Fotbal intern

Câţi bani a primit Edi Iordănescu pentru a pleca de la CFR

26.07.2018 | 21:31
Cati bani a primit Edi Iordanescu pentru a pleca de la CFR

Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj, după ce a fost dat afară în urma înfrângerii cu Malmo, din primul meci din preliminariile Ligii Campionilor. Cu toate acestea, Iordănescu Jr. nu va pleca cu mâna goală. FANATIK.RO a aflat câţi bani a primit Edi Iordănescu pentru a pleca de la CFR.

Edi Iordănescu şi membrii staff-ului tehnic s-au întâlnit cu avocaţii lui Nelu Varga pentru a discuta detaliile legate de rezilierea contractului cu CFR Cluj. “Edi a avut o clauză de reziliere în contract, dar, până la urmă, a fost o reziliere amiabilă. Nu pot să dau detalii, dar nu s-a ajuns la suma care e scrisă în contract”, a anunţat preşedintele trupei din Gruia, Iuliu Mureşan.

Edi Iordănescu a plecat de la CFR pentru jumătate din banii promişi

FANATIK.RO a aflat că după mai multe discuţii, cele două părţi au bătut palma, iar antrenorul de 40 de ani a primit 300.000 de euro, în loc de 600.000 de euro, valoarea clauzei iniţiale, în timp ce membrii staff-ului tehnic au primit 50.000 de euro.

“Am o clauză care nu condiționează îndeplinirea obiectivelor, e o clauză unilaterală cu care pot lua titlul și să înceteze contractul, dar și invers. Nu-mi cereți cifre, nu pot să dau, dar e o clauză foarte mare, nu știu dacă cineva a mai avut o astfel de clauză în România! Și eu dacă vreau să plec, și ei dacă vor să mă dea afară” , a spus Edi Iordănescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

În locul lui Edi Iordănescu, la CFR Cluj a fost numit fostul antrenor Toni Conceicao. Mă bucur să mă întorc aici, mă simt ca acasă. Nu am mult timp la dispoziţie. Trebuie să schimb repede dinamica echipei”, a fost prima reacţie a portughezului, după ce a ajuns pentru a treia oară pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj.