Life

Câți bani a primit Lucianna Vagneti la Survivor România. Războinica a rezistat 11 săptămâni în Republica Dominicană

Lucianna Vagneti a părăsit competiția Survivor România. Câți bani a încasat Războinica în cele 11 săptămâni petrecute în Republica Dominicană?
23.03.2023 | 12:18
Cati bani a primit Lucianna Vagneti la Survivor Romania Razboinica a rezistat 11 saptamani in Republica Dominicana
Câți bani a primit Lucianna Vagneti la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România este o competiție care testează limitele fizice, dar și psihice ale concurenților. Mulți își doresc să plece acasă, în timp ce alții fac tot posibilul să câștige premiul cel mare oferit de cei de la Pro Tv. De asemenea, uneori mai au loc și situații neașteptate.

Eliminare neașteptată la Survivor România

În ediția de miercuri, 22 martie de la Survivor România, am avut parte de o eliminare. Războinicii au devenit mai săraci după ce Lucianna Vagneti a fost eliminată. Războinica a mai ajuns în consiliul de eliminare, însă a sperat până în ultimul moment că nu va pleca acasă.

ADVERTISEMENT

11 săptămâni, atât a rezistat Lucianna Vagneti la Survivor România. Și fix în momentul în care se gândea că se apropie de premiul cel mare, Războinica a fost nevoită să plece acasă și să își părăsească tribul. Trebuie menționat faptul că în pericol de eliminare la Survivor România au fost mai mulți concurenți.  Printre aceștia s-au numărat Ada, Ionuț Iftimoaie, Kamara și Mihai Zmărăndescu din echipa Faimoșilor, dar și Robert Moscalu, Andrei Krișan și Lucianna de la Războinici.

Din păcate însă, publicul nu a mai vrut-o pe Lucianna Vagneti. Chiar și așa, Războinica susține că experiența a fost una uimitoare. De asemenea nu regretă alegerea făcută și s-a bucurat că a avut șansa să își dovedească abilitățile de rezistență într-o astfel de competiție.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a câștigat premiul ce mare de la Survivor România, asta nu înseamnă că Lucianna Vagneti nu a plecat acasă cu ceva sume în conturi. Cancan.ro scrie că Războinica ar fi avut un venit generos pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

Câți bani a primit Lucianna Vagneti de la Pro Tv

Mai exact, potrivit sursei citate, Lucianna Vagneti a încasat 1.500 de euro pentru o săptămână la Survivor România. Iar făcând un calcul simplu, aceasta a rezistat 11 săptămâni. Astfel, ea a plecat acasă cu nu mai puțin de 16.500 de euro, o sumă destul de generoasă.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că dincolo de probele de pe traseu, Războinicii dar și Faimoșii mai întâmpină și ale dificultăți. Albert Oprea, un fost concurent, a vorbit despre ce se întâmplă în junglă. Concurenții își spălau hainele în mare și le puneau la uscat pe funie.

De asemenea chiar și ei erau nevoiți să se spele în mare ori în râuri, fără săpun. ”Ne spălam hainele doar în mare, nu prea aveai cum altfel. Ne uscam hainele pe o funie pe care o pusesem pe două bețe, ca un fel de uscător. Hainele erau murdare, pline de sare, miroseau, nu aveam șampon, nu aveam nimic.

ADVERTISEMENT

Noi ne spălam tot în mare, dar și în râuri. Când aveam jocuri, mai erau râuri, ne aruncam în ele ca să mai dăm nisipul jos, să mai scăpăm de sare.”, mărturisea Albert, vorbind despre provocările din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT