ADVERTISEMENT
Life

Câți bani a primit Mugur Mihăescu de la TVR. Actorul a apărut pe sticlă de Revelion

Autor: Alexa Serdan | 11.01.2021 | 16:04
Câți bani a primit Mugur Mihăescu de la TVR. Actorul a apărut pe sticlă de Revelion
Câți bani a primit Mugur Mihăescu de la TVR. Actorul a apărut pe sticlă de Revelion. Sursa foto: Facebook.com

Mugur Mihăescu se numără printre cei mai bine plătiți actori români, dovadă fiind chiar contractul încheiat cu TVR pentru noaptea dintre ani. Vedeta a primit o sumă frumușică pentru readucerea la viață a personajului Leana Pârțag. 

ADVERTISEMENT

Celebrul actor a mărturisit că propunerea pentru emisiunea de Revelion a venit din partea postului de televiziune, înțelegerea fiind făcută încă de la începutul lunii decembrie 2020, atât individual, cât și pentru echipa „Vacanța Mare”.

Potrivit unui articol publicat de paginademedia.ro, Mugur Mihăescu și colegul său Radu Pietreanu au negociat contractul cu TVR prin intermediul afacerii pe care o dețin împreună, și anume firma de producție R&M Production Art.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu, adevărul despre banii primiți de la TVR pentru Revelion

Sursa menționată anterior mai arată că cei doi actori au negociat un contract care se ridică la suma de 25.000 de euro per firmă, în timp ce contractele individuale au avut cu totul alte cifre.

Concret, Mugur Mihăescu a încheiat un contract de drepturi de autor care se ridică la aproape 10.700 de euro, adică 52.000 de lei brut.

ADVERTISEMENT

„Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Apar și Leana Pârțag, Costel Pârțag și Garcea, foarte puțin, dar nu este un Revelion despre Garcea și Leana Pârțag.

De altfel, este un program în care ne luăm la revedere de la aceste personaje. A fost o negociere. De la cât am considerat că este valoarea noastră de piață”, a declarat Mugur Mihăescu despre programul din noaptea de Revelion de la TVR.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta a ținut să mai adauge că filmările au avut loc pe parcursul a 6 zile, într-unul dintre cele trei PUB-uri pe care le deține în Centrul Vechi. Mai exact, echipa de la Vacanța Mare a „turnat” Revelionul de la TVR la St Patrick.

Referitor la afacerile pe care le deține, actorul a suferit pierderi de circa 2 milioane de euro de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Pentru asta Mugur Mihăescu vrea ca statul român să sprijine barurile și restaurantele din România, care în ultimele luni au fost mai mult închise.

ADVERTISEMENT

„Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus”, spunea actorul la o lună de la primul caz COVID pe teritoriul țării noastre, notează profit.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!