Life

Câți bani ar cere Carmen Chindriș pentru a cânta la o nuntă cu Taraful Rutenilor. Suma este uriașă

Află câți bani ar cere Carmen Chindriș pentru a cânta la o nuntă cu Taraful Rutenilor. Suma percepută de concurenta de la Te cunosc de undeva ar fi uriașă.
02.06.2022 | 14:12
Cati bani ar cere Carmen Chindris pentru a canta la o nunta cu Taraful Rutenilor Suma este uriasa
Câți bani ar cere Carmen Chindriș pentru a cânta la o nuntă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Chindriș a cântat la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre și mulți se întreabă câți bani cere vedeta pentru un eveniment.

Câți bani ar cere Carmen Chindriș pentru a cânta la o nuntă cu Taraful Rutenilor

Concurenta de la Te cunosc de undeva a venit alături de Taraful Rutenilor pentru a cânta la nunta lui Florin Salam. Vedeta și formația ei sunt foarte căutați la astfel de evenimente. Hiturile lansate de Carmen Chindriș răsună la toate petrecerile, dar ce tarif cere artista pentru o nuntă?

ADVERTISEMENT

Cei care își doresc ca melodiile “Ziua-n care tu m-ai sărutat”, “Două perechi” sau “Suc” să răsune la un eveniment important din viața lor trebuie să știe că suma percepută de Carmen Chindriș pentru o cântare nu este deloc una mică.

Doar pentru un videoclip, artista ajunge să dea chiar și 8.000 de euro, notează spynews.ro. Este de așteptat ca nici tariful pentru o nuntă, un botez sau un majorat să nu fie unul mic, din moment ce este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Carmen Chindriș colaborează cu Taraful Rutenilor din 2016. Din formație fac parte opt instrumentiști. Cei care vor să le cânte la eveniment trebuie să scoată din buzunare câteva mii de euro.

În afară de cântările de la diverse evenimente, Carmen Chindriș s-a alăturat și proiectului Te cunosc de undeva. În sezonul 17, vedeta face echipă cu Romică Țociu.

ADVERTISEMENT

De ce nu s-a căsătorit până acum Carmen Chindriș

Deși este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică de petrecere, nu se cunosc prea multe detalii din viața personală a lui Carmen Chindriș.

Recent, solista a explicat care este motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum. Vedeta are 32 de ani și se bucură de un adevărat succes alături de Taraful Rutenilor.

ADVERTISEMENT

Întrebată de Romică Țociu de ce nu s-a căsătorit, Carmen Chindriș i-a spus colegului ei de scenă că nu “fuge” în căutarea viitorului soț.

“Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă.”, a explicat ea în adrul emisiunii UNU la 1, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT