Sport

Exclusiv. Câte zeci de milioane de euro ar plăti Gigi Becali pentru a lua titlul cu FCSB timp de cinci ani: ”Ar semna în orb!” Video

Dumitru Dragomir consideră că Gigi Becali nu s-ar uita la bani pentru a lua titlul cu FCSB în următorii 5 ani și a avansat și suma pe care crede că acesta ar plăti-o.
21.03.2023 | 19:30
Exclusiv Cate zeci de milioane de euro ar plati Gigi Becali pentru a lua titlul cu FCSB timp de cinci ani Ar semna in orb Video
Dumitru Dragomir avansează suma pe care este convins că ar plăti-o Becali pentru hegemonia FCSB.
ADVERTISEMENT

Lupta pentru titlul de campioană în SuperLiga este mai aprinsă ca niciodată. Farul este în față, dar ecartul nu este decisiv, partidele din prima rundă a play-off-ului având drept punct comun echilibrul. Dovadă că o singură confruntare a fost tranșată, celelalte două încheindu-se la egalitate.

Dumitru Dragomir avansează suma pe care este convins că ar plăti-o Becali pentru hegemonia FCSB: ”Ar da 50 de milioane”

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a vorbit în ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre lupta pentru titlu în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Prilej cu care a dezvăluit și efortul financiar pe care l-a făcut pentru ca echipa sa să obțină cele cinci titluri consecutive. Dezvăluind și deficitul asumat în proiectul său pe termen mediu și lung: în jur de 30 de milioane de euro.

Suma nu l-a impresionat însă pe Dumitru Dragomir. Acesta consideră că Gigi Becali nu s-ar da înapoi să pună pe masă o sumă chiar mai mare pentru o performanță asemănătoare.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF crede însă că disponibilitatea lui Gigi Becali de a pune pe masă astfel de sume nu este suficientă. La fel de importantă este și finalitatea, iar FCSB duce lipsă de un compartiment de scouting performant, care să eficientizeze investițiile.

”Varga este unul dintre cei mai buni. Dacă el a luat de cinci ori titlul, nu este altul mai bun ca el. Da, cu minus 30 de milioane de euro. Dar nici nu sunt multe pentru cinci titluri.

ADVERTISEMENT

Fac pariu că Gigi Becali ar da 50 de milioane pentru cinci titluri. Păi ia banii de la UEFA acum (n.r. Varga)”, a spus Dragomir la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

VEZI VIDEO MAI JOS

”N-are oameni care să se priceapă așa bine”

Horia Ivanovici a plusat: ”Gigi Becali, vă garantez, dacă-i pui pe masă, Gigi iei cinci titluri dar te costă din buzunar 100 de milioane, știți cum ar semna, în orb. Mă credeți?”.

ADVERTISEMENT

”Da, da. Mă și mir cum nu și-a dat seama el. Vezi, n-are oameni care să se priceapă așa bine la scouting. Mă și mir cum n-a dat el de Mazilu acesta acum un an, când n-avea prețul ăsta.

Nu el trebuie să-l vadă. Nu Gigi Becali trebuie să-l vadă. Aveau pe unul priceput, unul Costicea, pe care l-a luat Voluntari acum. El se pricepea. Avea ochi. Este cel care l-a adus pe Octavian Popescu.

În țară nu-l ia nimeni (n.r. vizavi de afirmația lui Neluțu Varga că-l va transfera pe Mazilu). Nici Becali nu-l ia. Se face de 30 de milioane. Nu-l ia nimeni.

La vară are valoare de 15 milioane. Dau scris. Îi dau eu 15 milioane pe el (n.r. lui Gheorghe Hagi), că iau și eu 15 milioane de-afară.

Varga are bani, dar nu riscă. Se accidentează și rămâi cu ochii-n soare”, a fost răspunsul tranșant al lui Dumitru Dragomir.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,10 este cota pentru „X solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT