News

Câți bani are, de fapt, Elon Musk. Miliardarul câștigă o sumă incredibilă în fiecare zi

Elon Musk a devenit cel mai bogat om de pe planetă. Banii pe care îi are ar putea salva lumea de la sărăcie. Ce avere deține miliardarul și cum a ajuns la asemenea sumă
09.07.2022 | 07:00
Cati bani are de fapt Elon Musk Miliardarul castiga o suma incredibila in fiecare zi
Câți bani are, de fapt, Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A devenit oficial în urmă cu doar câteva luni – Elon Musk este omul care are cei mai mulți bani. Competiția a fost una cât se poate de acerbă, în condițiile în care în luptă au intrat mai toți bogații lumii, bogați care ar putea salva întreaga planetă de la sărăcie.

Ce avere are Elon Musk

Concret, dacă ne raportăm strict la averea lui atunci trebuie să știți că o armată întreagă ar fi necesară pentru a-i număra toți banii lui Elon Musk. Miliardarul este atât de bogat încât joacă de unul singur într-o altă ligă.

ADVERTISEMENT

În acest moment, averea lui se apropie de 300 de miliarde de dolari. Culmea, se „întâmplă” realitatea asta la puțin timp după ce a devenit principalul acționar Twitter.

Celebrul top Forbes, un clasament al celor mai bogați oameni din lume l-a propulsat pe Elon Musk pe prima poziție, un prim loc pe care îl ocupă fără prea multe dubii.

ADVERTISEMENT

Ca să vă faceți o idee, ajuns la vârsta de 50 de ani, Elon Musk, nimeni altul decât fondatorul a două mari companii care au revoluționat întreaga lume, Tesla și SpaceX are peste 100 de miliarde, da, citiți bine, 100 de miliarde de dolari în plus față de ocupantul locului 2.

Jeff Bezon a fost nevoit să se mulțumească cu poziția a doua. Fondatorul Amazon și Blue Origin cedând în cele din urmă primul loc.

ADVERTISEMENT

De remarcat că dacă forțăm o comparație directă, atunci PIB-ul României pe anul trecut a fost estimat la aproximativ 260 de miliarde de dolari. Da, vorbim despre un plus serios în dreptul lui Elon Musk.

Cât câștigă Elon Musk într-o zi

Pe parcursul anului 2020, atenție, în urmă cu doi ani de zile, averea netă a lui Musk a crescut cu 150 de miliarde de dolari. Raportându-ne la această matematică, atunci Elon ar câștiga în medie 41.095.890,41 de dolari în fiecare zi. Da, în fiecare zi. 41 de milioane de dolari. În medie.

ADVERTISEMENT