Life

Câți bani are, de fapt, Ilie Năstase. Ce avere deține fostul tenismen

13.03.2021 | 10:21
Cati bani are de fapt Ilie Nastase Ce avere detine fostul tenismen
Câți bani are, de fapt, Ilie Năstase. Ce avere deține fostul tenismen. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a strâns o avere considerabilă mulțumită activității sale sportive, în ciuda faptului că recunoaște că este un mare cheltuitor. Fostul număr mondial în tenis a adunat o avere frumușică, deși aceasta s-a împărțit cu fostele soții. 

Omul de afaceri și-a achiziționat înainte de Revoluție o vilă superbă în zona Dorobanți pe care a vândut-o în urmă cu câteva luni cu o sumă de ordinul milioanelor de euro. Cu toate acestea fostul sportiv stă bine la capitolul imobiliar având o locuință în complexul de lux deținut de Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ilie Năstase mai deține și un apartament într-un complex de lux de la malul mării, unde a locuit o perioadă foarte lungă de timp alături de cea de-a cincea soție, Ioana Simion, de care divorțează după mai puțin de 2 ani de mariaj.

Ilie Năstase, avere. Ce proprietăți și bunuri are omul de afaceri în palmares

Ilie Năstase stă foarte bine și la capitolul autoturisme. Potrivit declarației sale de avere, fostul jucător de tenis deține două mașini de lux și una de oraș, respectiv un BMW Z3, un Mini Cooper și un BMW X6. De asemenea, afaceristul mai deține și o motocicletă.

ADVERTISEMENT

Potrivit antena3.ro, pe lângă acestea vedeta mai are ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro și tablouri de aproximativ 50.000 de euro.

În bancă are depozite considerabile atât în euro, cât și în dolari. Contul curent ajunge la valoarea de 129.000 de euro, în timp ce altele conțin 35.000 de euro, respectiv 187.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Tot în acest context, Ilie Năstase are și o datorie față de fosta sa soție, Amalia Năstase, în valoare de 2,2 milioane de euro.

Totodată, primul lider al clasamentului ATP mai este și posesorul unui teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, se mai arată în declarația de avere depusă când a luat decizia de a intra în politică.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a câștigat 83 de titluri ATP în carieră, dintre care două de Grand Slam, la US Open (1972) și la Roland Garros (1973). De asemenea, a câștigat de patru ori Turneul Campionilor, în timp ce cu echipa României a jucat de 3 ori finala Cupei Davis.

ADVERTISEMENT