Life

Câți bani are de pierdut Elena Merișoreanu după intervenția la picior. Sumele pe care artista le câștiga la un singur eveniment

Elena Merișoreanu s-a operat la picior în urmă cu câteva săptămâni, așa că are nevoie de timp pentru a se putea recupera.
20.01.2023 | 17:40
Cati bani are de pierdut Elena Merisoreanu dupa interventia la picior Sumele pe care artista le castiga la un singur eveniment
Câți bani pierde Elena Merișoreanu după operația la picior. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși are 76 de ani, aceasta urcă pe scenă și continuă să impresioneze publicul larg, iar tarifele sunt destul de consistente.

Cum se simte Elena Merișoreanu după operația suferită la picior

Operația de la picior pe care artista a suferit-o în luna decembrie îi va aduce însă niște pierderi semnificative la capitolul venituri.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a oferit un interviu recent în care a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre modul în care se va recupera.

Pe lângă problemele de după operație, artista spune că are de respectat niște reguli stricte. Aceasta ar avea de slăbit vreo 10 kilograme, sau cel puțin așa i-au recomandat medicii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Elena Merișoreanu este nevoită să fie extrem de atentă dacă vrea să se recupereze complet, în următoarele două luni, aceasta urmând să facă fizioterapie.

”Fac terapia asta, acasă, dar recuperarea mai durează ceva vreme, mai am vreo două luni de fizioterapie, ca să pot merge fără cârje. (…) 

ADVERTISEMENT

Important acum este să mă vindec. Medicii m-au sfătuit să mai slăbesc vreo 10 kilograme. Eu nu mănânc mult, dar înainte mergeam pe jos, mă mențineam”, le-a povestit artista, celor de la playtech.ro.

Elena Merișoreanu așteaptă cu nerăbdare să se recupereze și să se poată plimba pe jos. De asemenea, artisteiîi este dor să maramă în mall-uri, acest lucru fiind o terapie de relaxare pentru ea.

ADVERTISEMENT

Câți bani pierde Elena Merișoreanu în timpul recuperării

Amintim că la un moment dat, artista a vorbit și despre când s-ar putea întoarce pe scenă. Aceasta estima că se va recupera până în luna martie.

Până atunci însă, câți bani pierde Elena Merișoreanu? Un impresar al vedetelor care a colaborat la rândul său și cu faimoasa artistă le-a dezvăluit celor de la playtech care sunt tarifele ei, dar și pierderile.

În funcție de cât de bine negocia, dar și de eveniment, Elena Merișoreanu câștigă între 1.400 de euro și 2.000 de euro la o nuntă. De asemenea, dacă evenimentul are loc într-o altă zonă a țării, artistei îi este asigurată cazarea, masa, dar și transportul.

Conform calculelor făcute de respectivul impresar, în lunile de recuperare, Elena Merișoreanu pierde în  jur de 15.000 de euro, o sumă destul de consistentă.

”În aceste patru luni, ea are o pierdere financiară importantă, de aproximativ 15.000 de euro.

Însă, așa cum spune și dânsa, sănătatea este cea mai importantă acum”, a dezvăluit impresarul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT